Silniční doprava

Společnost Jost Group převzala 100 vozidel Renault Trucks

Evropský lídr v oblasti přepravy a logistiky bude provozovat modely Renault Trucks T 460 v provedení tahač 4×2 na mezinárodních trasách.

Společnost Jost Group, přední hráč na poli přepravy a logistiky v Evropě, znovu vložila důvěru do značky Renault Trucks při obnově svého vozového parku. 100 modelů Renault Trucks T, které si převzala, bude provozovat na mezinárodních trasách. Renault Trucks se stal jedním z hlavních dodavatelů Jost Group.

TytoRenault Trucks T 460, které si Jost Group nedávno převzal, splňují požadavky dopravce pro mezinárodní přepravu: „Co se týče motoru je pro nás 460 koní ideální kompromis mezi výkonem a celkovými náklady na provoz, hlavně při plnění zakázek na mezinárodních trasách, kde ostatně budeme tato vozidla provozovat“ vysvětluje Joseph Schmitz, vedoucí nákupuJost Group. „Všechna vozidla jsou vybavena balíčkem Pack Fuel eco pro optimalizaci spotřeby paliva vozového parku.“  

Balíček Pack Fuel eco obsahuje inteligentní technologie, které přispívají ke snižování spotřeby paliva: bez režimu power, systém eco cruise control s režimem Optiroll, vypínatelný kompresor vzduchu, čerpadlo řízení s proměnným průtokem, automatické zastavení motoru nastavené po 3 minutách.Předaná vozidla jsou vybavena uzávěrkou diferenciálu na zadní nápravě,retardérem, nádržemi a vzduchojemy z hliníku, střešními a bočními spojlery, klimatizací, Bluetooth/Mp3 a ledničkou pod lůžkem.   Modely Renault Trucks T 460 ročně najedou 120 000 km na trasách převážně v Belgii, Lucembursku, Holandsku a Franci ajsou vybaveny hydraulickým systémem pro připojení sklápěčky nebo návěsu.

Jost Group Společnost Jost Group, evropský lídr v  přepravě a logistice, byla založena v roce 1958. Nabízí služby s přidanou hodnotou v oblasti silniční dopravy, skladování, letecké a námořní dopravy. Flotila společnosti čítá 1 100 vozidel a 2 4000 návěsů. Zaměstnává 1650 osob a je zastoupena ve 13 zemích: Belgii, Lucembursku, Itálii, Francii, Portugalsku, Polsku, Německu, Holandsku, Rumunsku, Slovensku, Maďarsku, Tunisu a Maroku.  

Přečtěte si také

Back to top button