Silniční doprava

Výkon bez kompromisů: nové pneumatiky Barum pro řízené a hnané nápravy

Barum pozměnil svůj sortiment pneumatik pro užitkové automobily a představuje novou řadu s pneumatikou BF 200 R pro řízené nápravy a pneumatikou BD 200 R pro hnané nápravy. Tyto robustní pneumatiky s vysokým výkonem nabízejí nízkonákladovou alternativu pro provozovatele nákladní a autobusové dopravy.

Pneumatiky se vyznačují vynikající životností a nabízejí spolehlivý provoz v regionální i dálkové přepravě. Pneumatiky Barum BF 200 R a BD 200 R jsou nyní k dipozici v rozměru 315/80 R22,5.
 
Nová řada pneumatik Barum 200 R pro nákladní automobily a autobusy se vyznačuje vysokou kvalitou a dostupnou cenou. Pneumatiky BF 200 R pro řízené nápravy a pneumatiky BD 200 R pro hnané nápravy nabízejí díky novému složení směsi a upravenému dezénu vysoký kilometrový výkon a jízdní bezpečnost.
 
Odolná kostra a nová konstrukce dezénu zajišťují dlouhou životnost
Základ obou typů pneumatik v nové řadě 200 R společnosti Barum je tvořen stabilní kostrou. Ta je díky zesíleným ocelovým patkám obzvláště odolná. Speciální vnitřní guma zabraňuje úniku vzduchu v pneumatice a v kombinaci s možností prořezávání také přispívá k delší životnosti pneumatiky. Všechny pneumatiky Barum řady 200 R jsou vybaveny protektorovatelnou kostrou, která dále prodlužuje životnost pneumatiky a zároveň zvyšuje efektivitu provozu v rámci vozového parku.
 
Pneumatika BF 200 R pro řízené nápravy i pneumatika BD 200 R pro hnané nápravy těží z inovované geometrie dezénu. U obou typů pneumatik tak došlo k výraznému prodloužení životnosti. Nová běhounová směs zajišťuje dlouhodobě bezpečný provoz a dlouhodobě výborné chování za jízdy, a to i na mokré vozovce.
 
 
Pneumatiky Barum BF 200 R pro řízené nápravy a pneumatiky BD 200 R pro hnané nápravy jsou důkazem, že se optimální trakce a nízká spotřeba paliva nemusejí nutně vylučovat. 
 
Pneumatiky BF 200 R i BD 200 R mají označení M+S. Pneumatika BD 200 R má také označení „Sněhové vločky v horách“ (3 peak mountain snowflake, 3PMSF), který dokazuje, že na ní byly uplatněny speciální požadavky kladené na pneumatiky pro hnané nápravy.
 
Nové pneumatiky Barum BF 200 R pro řízené nápravy a Barum BD 200 R pro hnané nápravy jsou spolehlivé pneumatiky s velkým výkonem pro nákladní automobily a autobusy za nízkou cenu. Oba dezény pneumatik jsou nyní k dispozici v rozměru 315/80 R22,5 a vyznačují se dlouhou životností a trvalou bezpečností jízdy i za nepříznivého počasí. 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button