Logistika a sklady

Tadeáš Kos jednatelem DACHSER Břeclav

Tadeáš Kos (33) byl jmenován jednatelem DACHSER Břeclav.

Na své nové pozici bude zodpovědný za další rozvoj DACHSER Břeclav v rámci globální sítě DACHSER. Tadeáš Kos vystudoval obchodní akademii v Hodoníně a v současné době dálkově studuje na Masarykově Univerzitě v Brně obor Ekonomie a management.
 
Po ukončení středoškolského studia absolvoval dvouletou praxi v rodinném podniku jako provozní a následně zahájil svou kariéru v logistice jako dispečer společnosti TOPTRANS Brno. V letech 2004–2006 absolvoval pracovní praxi ve Velké Británii, kde téměř po dva roky působil jako F&B Manager pro společnosti Alias a Abode v Manchesteru.
 
V roce 2006 nastoupil do společnosti Dachser s.r.o. jako EH&S a Quality Coordinator, o rok později již působil jako Logistics Coordinator. V roce 2009 získal interní certifikaci pro vedoucí poboček skupiny DACHSER – Certificated Branch Logistics Manager. Během svého působení na pozici logistického manažera byl součástí realizačního týmu několika velkých projektů a díky svému úspěšnému působení v těchto projektech byl v roce 2011 jmenován vedoucím pobočky DACHSER Břeclav, která je v síti DACHSER specializovaná na kontraktní logistiku.
 
Nyní, na pozici jednatele, se bude kromě operativního řízení pobočky podílet i na jejím strategickém řízení. Tadeáš Kos je svobodný. Volný čas věnuje své rodině a koníčkům, má rád cestování, adrenalinové sporty a dobré víno. Mluví plynně anglicky.
 

 

Přečtěte si také

Back to top button