Logistika a sklady

Síť CTParků dává práci stále více lidem

Nájemci společnosti CTP, která provozuje nejen širokou síť CTParků po celé České republice, ale také kancelářské areály v Brně a Ostravě, přímo zaměstnávají 31 514 osob.

Za posledních 14 měsíců jde o 20procentní nárůst a CTP předpokládá, že tento počet bude i nadále růst. Pro srovnání – v prosinci 2012 dosáhl počet všech zaměstnanců pracujících v budovách spravovaných CTP 26 117 osob. Velké množství nových zaměstnanců přichází do firem stávajících nájemců společnosti CTP nebo těch, kteří své působení rozšiřují a pro něž CTP staví nové budovy. 
 
„V době vysoké nezaměstnanosti jsou tato čísla více než pozitivní a vzhledem k plánovaným stavbám a rozšiřování prostor stávajících nájemců předpokládáme, že toto číslo do roku 2017 dosáhne 50 000 zaměstnanců. Kromě celkového čísla jsou na firmy působící v projektech CTP navázána pochopitelně i další pracovní místa u firem, které jsou subdodavateli jednotlivých nájemců,“ uvádí Remon Vos, generální ředitel společnosti CTP. V žebříčku největších zaměstnavatelů v rámci projektů CTP vede CTPark Brno a Spielberk Office Centre, následuje CTPark Ostrava, CTPark Modřice, CTPark Plzeň, CTPark Humpolec a CTPark Bor.
 

Přečtěte si také

Back to top button