Logistika a sklady

DACHSER na veletrhu transport logistic v Mnichově

Mezinárodní logistický provider DACHSER vystavoval na největším evropském logistickém veletrhu transport logistic v německém Mnichově.

Na výstavním stánku o celkové ploše 653 m2 prezentoval svá inteligentní logistická řešení a také své nové investice ve Španělsku. DACHSER je tradičním vystavovatelem na veletrhu transport logistic. V letošním roce uspořádal na svém stánku řadu přednášek, které návštěvníkům veletrhu představily například nové řešení v oblasti Food Logistics, inovace v oblasti IT, principy udržitelného rozvoje společnosti nebo rozšíření sítě pozemních přeprav i divize letecké a námořní přepravy díky akvizicím španělských společností Azkar a Transunion. Závěr veletrhu věnoval DACHSER studentům a mladým talentům a uspořádal pro ně tzv. Carrier Day (Kariérní den).
 
„Veletrh transport logistic v Mnichově je pro nás výbornou platformou pro načerpání inspirace, networking a setkání se zákazníky a kolegy z celé Evropy,“ komentuje Ing. Jan Polter, obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic a. s. Veletržní prezentace společnosti DACHSER byla letos inspirovaná bavorskou tradicí a nechyběly ani tradiční firemní barvy – modrá a žlutá. Provoz veletržního stánku zajišťovalo téměř 90 dobrovolníků z  řad zaměstnanců z osmi poboček společnosti DACHSER z celého světa (Evropa, Jihoafrická republika, Indie, Hongkong a Brazílie).
 
Veletrh transport logistic v letošním roce navštívilo cca 53 000 návštěvníků z řad odborné veřejnosti, což potvrdilo jeho pozici největšího veletrhu logistiky, mobility, IT a supply chain managementu. Mezinárodní význam veletrhu ukazuje i podíl zahraničních vystavovatelů (45 %) a zahraničních návštěvníků (40 %). Česká republika se zařadila do první desítky zemí s největším počtem návštěvníků veletrhu.
 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button