Logistika a sklady

PointPark Properties rozširuje a prodlužuje spolupráci se společností Marimex

PointPark Properties (P3) pronajala společnosti Marimex dalších téměř 600 m2 skladovacích a kancelářských ploch v logistickém parku PointPark Prague D1.

Celkem zde bude Marimex, firma zabývající se prodejem bazénů, saun a jacuzzi, užívat prostory o velikosti 3 700 m2. Zahájení spolupráce P3 a společnosti Marimex se datuje do roku 2009, kdy si firma v PointPark Prague D1 pronajala 2 000 m2. „V loňském roce došlo k významnému rozšíření pronájmu a nás těší, že se našemu klientovi daří a tento úspěšný trend pokračuje i ve druhém čtvrtletí roku 2013,” komentuje Michal Navrátil, Property & Asset Manager P3.
 
PointPark Properties (P3)
Je významná společnost zabývající se správou a developmentem průmyslových nemovitostí, která sídlí v Praze a v současnosti má pobočky v následujících evropských zemích: Česká republika, Francie, Německo, Lucembursko, Polsko, Rumunsko, Slovensko a Velká Británie. V Evropě má P3 pod správou 53 nemovitostí o rozloze přibližně 1,54 milionů m2 a zároveň disponuje pozemky, které jsou podle územního plánu určeny pro další rozvoj a výstavbu více než 593 000 m2 skladových prostor. Společnost P3 se zaměřuje na poskytování prvotřídních služeb logistickým, distribučním a retailovým společnostem stejně jako výrobním společnostem zaměřeným na automobilový a elektronický průmysl.
 

Přečtěte si také

Back to top button