Logistika a sklady

DACHSER nabízí nové, ještě rychlejší produkty sběrné služby

DACHSER Czech Republic zavedl na celém území ČR dva nové produkty sběrné služby – targospeed s označením 10 a 12.

V rámci těchto produktů jsou zásilky v síti sběrné služby doručovány do 10. či 12. hodiny následujícího dne od převzetí zásilky u odesílatele, a to bez ohledu na vzdálenost doručovací trasy.
 
DACHSER je specialista na sběrnou službu. Vysokou kvalitu jeho služeb zabezpečuje hustá síť strategicky rozmístěných poboček a inteligentní logistická řešení. Ty země s pobočkami DACHSERU, které dosáhly nejvyšších interních požadavků na kvalitu sítě i služeb, nabízejí tzv. entargo – tři standardizované řady produktů (targospeed, targofix a targoflex), které i v rámci sběrné služby dokážou uspokojit individuální požadavky zákazníků.
 
„Targospeed představuje nejrychlejší řešení pro jakoukoliv vzdálenost v rámci země,“ říká Ing. Jan Polter, obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic a.s., a dodává, „produkty targospeed 10 a targospeed 12 garantují doručení do dané hodiny následujícího dne a jsou optimální pro všechny urgentní zásilky.“
 
Další dva produkty z rodiny entargo – targofix a targoflex nabídku doplňují. Produkt targofix umožňuje stanovit přesné datum dodání a je vhodný pro zásilky s fixními termíny. Produkt targoflex zase představuje spolehlivé dodávky za výhodnou cenu. Je vhodný pro zásilky s jistou časovou flexibilitou.
 
Základní informace o společnosti DACHSER v České republice
Dachser působí na trhu logistiky a zasílatelství již od roku 1992, kdy byla založena společnost E.S.T. a.s., poskytující služby v oblasti mezinárodní a vnitrostátní kamionové spedice, skladování a celních služeb. Portfolio společnosti bylo postupně rozšířeno i o služby v oblasti letecké a námořní dopravy. V roce 2004 se E.S.T. stala exkluzivním partnerem společnosti DACHSER pro Českou republiku, v roce 2006 uzavřela smlouvu o joint venture s mezinárodním poskytovatelem logistických služeb DACHSER a začala vystupovat pod jménem DACHSER E.S.T. a.s. Proces integrace byl završen rozhodnutím o přejmenování společnosti na Dachser Czech Republic a.s. s účinností od 1. 1. 2010.
Dachser disponuje téměř 33 000 m² distribučních a překládkových skladových ploch po celé republice. Ve svých osmi pobočkách v Kladně, Ostravě, Brně, Břeclavi, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Praze (oddělení letecké a námořní spedice na letišti Praha Ruzyně) a na pobočce DACHSER Cargoplus v současné době zaměstnává přes 300 lidí.
 
Základní informace o skupině DACHSER
Mezinárodní logistický koncern DACHSER nabízí veškeré služby v oblasti logistiky a zasílatelství. Má 315 vlastních poboček po celém světě a je jedním z lídrů na trhu poskytovatelů logistických služeb v oblasti European Logistics. V současnosti zaměstnává 21.000 lidí z celého světa, kteří jen za loňský rok zrealizovali přepravu 49,3 milionů zásilek vážících celkem 37,1 milionů tun. Celkový obrat koncernu DACHSER v roce 2011 činil 4,3 miliard eur.
 

Přečtěte si také

Back to top button