Logistika a sklady

Poslední místo v Karlovarská Business Park obsazené

Úplně poslední zbývající volný výrobní či skladovací prostor v Karlovarská Business Park je obsazený.

Novým nájemcem je společnost L.A.Fuel Print & Fullfilment s.r.o. Zabývá se zpracováním, tiskem a rozesílkou personalizovaných marketingových materiálů po Evropě, Spojených státech, Kanadě i Austrálii a Novém Zélandu. Ročně zvládne z Prahy odbavit tři až pět milionů obálek.
 
„Potvrdilo se, že Karlovarská Business Park patří k nejkvalitnějším nemovitostem pro podnikání na českém trhu – celých jeho 20 000 metrů čtverečních je nyní plně pronajatých. V parku tak máme celkem 12 nájemců. Věnují se logistice, výrobě a jsou zde i přímo prodejní plochy,“ říká Lukáš Répal, ředitel asset managementu a akvizic skupiny Accolade.
 
„Rozhodli jsme se přestěhovat do lepšího,“ shrnuje Cesar de Ghouy, Executive Director L.A.Fuel Print & Fullfilment. „Accolade nám v Karlovarská Business Parku nabídla technicky kvalitnější prostory i výhodnější cenu nájmu. V tu chvíli už nebylo nad čím přemýšlet. Do nového se stěhujeme už v květnu,“ dodává de Ghouy.
 
„Společnosti L.A.Fuel print & fulfillment jsme na míru jejím požadavkům připravili nabídku několika lokalit, zejména v Praze západ a v jejím nejbližším okolí. Nakonec si pronajala poslední volnou jednotku v Karlovarská Business Park o 1 500 metrech čtverečních a dalších 250 metrů čtverečních kanceláří,“ říká Jana Slavíková, Senior Consultant z oddělení průmyslových a logistických nemovitostí společnosti JLL.
 
Karlovarská Business Park společně vlastní fond Conseq Realitní, otevřený podílový fond, a skupina Accolade. Park vyrostl v místě, kde původně fungovaly uhelné sklady zásobující Prahu. Areál je výtečně dostupný pro osobní i nákladní automobily; je v něm i zastávka MHD. Mezi stávající nájemce patří společnost EvoBus, která se zaměřuje na prodej a servis autobusů značek Mercedes-Benz a Setra, dále Lindab, který vyvíjí, vyrábí, prodává a distribuuje produkty a systémová řešení zjednodušující výstavbu a zlepšující vnitřní klima budov. Sídlí zde i LifeSport výhradní zástupce značky KETTLER, nebo Fresenius, celosvětově vedoucí poskytovatel produktů a služeb pro osoby s chronickým selháním ledvin. Je zde také 3. Princova, velkoobchod a maloobchod s lyžařským vybavením, EXX, navrhující a realizující interiéry a osvětlení, Megadyne CZ, výrobce pohonných řemenů, Schenck Process, producent hospodářství alternativních paliv v průmyslu a energetice, výrobce výměníků tepla SeCesPol – CZ, logistik LOG-IN a prostory zde má i Conseq Investment Management



 

Přečtěte si také

Back to top button