Logistika a sklady

Prologis Park Prague-Rudná vítá nového zákazníka

Moderní distribuční park čítající 18 budov o rozloze 213 000 metrů čtverečních je nyní plně obsazen.

Prologis, Inc., globální lídr v oblasti logistických nemovitostí, dnes oznámil, že podepsal dlouhodobou nájemní smlouvu s novým zákazníkem, společností Henry Schein, na 5 080 metrů čtverečních v Prologis Park Prague-Rudná.
 
Prologis Park Prague-Rudná, který je situován 20 minut od centra Prahy nedaleko dálnice D5, sestává z 18 budov o celkové rozloze 213 000 metrů čtverečních prvotřídních distribučních prostor.
 
Společnost Henry Schein, největší světový poskytovatel zdravotnických produktů a služeb pro zubní ordinace a ordinace praktických lékařů a veterinářů, bude sídlit v budově 7. Souběžně s tím dojde k plnému obsazení parku. Transakci zprostředkovala společnost Cushman & Wakefield.
 
„Tato transakce je dalším skvělým příkladem širokého spektra využití, jež budovy v parcích Prologis mají, a toho, že mohou být uzpůsobeny na míru klientům z nejrůznějších odvětví. Společnosti Henry Schein přejeme v nových prostorách úspěšné působení,“ řekl Martin Baláž, ředitel pro pronájem a výstavbu společnosti Prologis pro Českou republiku a Slovensko.
 
„Jsme rádi, že se nám podařilo zajistit si dlouhodobý pronájem v Prologis Park Prague-Rudná. Umístění parku splňuje všechny požadavky v rámci naší expanzní strategie a kvalita prostoru nám umožní bezpečně uskladnit a efektivně distribuovat naše zboží. Věříme, že partnerství s firmou Prologis pomůže podpořit růst naší společnosti,“ řekl MVDr. Karel Badalík, generální ředitel Henry Schein.
 
Prologis je s více než jedním milionem metrů čtverečních logistických a průmyslových prostor vedoucím poskytovatelem distribučních nemovitostí na území České republiky (k 30. září 2017).
 
 

Přečtěte si také

Back to top button