Logistika a sklady

Novým Commercial Managerem Panattoni Europe bude Jiří Zíta

Novým Commercial Managerem Panattoni Europe bude Jiří Zíta MEng.

Absolvent londýnské Imperial College a University of California v Berkeley přichází do Panattoni Europe z konkurenční společnosti VGP, kde se poslední dva roky věnoval vyhledávání nových klientů a následnému vyjednávání podmínek pronájmů. Na starosti měl společnosti jako Coca Cola, Assa Abloy, TI Group nebo Penny Market. Dříve působil ve společnosti Mota-Engil, kde se za generálního dodavatele podílel na řízení výstavby pražského rezidenčního projektu v hodnotě přes 400 milionů korun.
 
„Těším se, že v Panattoni Europe teď budu mít blíž k projektování a k řešení technických záležitostí jednotlivých projektů; právě tomu jsem se ostatně věnoval už za studií. Navíc jsem rád, že v Panattoni Europe panuje příjemná atmosféra kompaktního týmu, kde se nehraje na výkazy, ale na výsledky,“ říká Jiří Zita.
 
„Gratuluji Jiřímu Zitovi, že udělal důležité rozhodnutí a přidal se do týmu Panattoni Europe pro Českou a Slovenskou republiku. Bude určitě fantastickou posilou,“ říká Pavel Sovička, generální ředitel Panattoni Europe. „Neobměňujeme, ale rozšiřujeme počty našich interních odborníků. Naši stávající klienti jsou velmi aktivní a v prorůstovém módu. Proto tým posiluje – aby dokázal obsloužit i další přicházející klienty bez kompromisu v kvalitě poskytovaných služeb,“ říká Pavel Sovička.
 

Přečtěte si také

Back to top button