Motorismus

Nový model Volvo FM uveden na CV Show

Nový nákladní vůz Volvo FM byl dnes centrem pozornosti na Commercial Vehicle Show ve Velké Británii.

Návštěvníci tohoto veletrhu užitkových vozidel byli nadšeni možností zblízka si prohlédnout nový model společnosti Volvo Trucks. Nový model Volvo FM absolvoval svůj debut na veřejnosti v rámci oslnivé prezentace, která se konala na veletrhu užitkových vozidel v Birminghamu. Značný důraz byl přitom kladen na zdokonalené pracovní prostředí řidiče a na zvýšenou produktivitu pro majitele vozu.
 
„Když použiji fotbalovou analogii, je model FM nedocenitelným univerzálem, který odvádí stejně brilantní práci, kdekoliv a kdykoliv je to potřebné,“ řekl na dnešní tiskové konferenci prezident společnosti Volvo Trucks Claes Nilsson. „Se svou špičkovou flexibilitou a dopravní efektivností pokrývá model FM potřeby většiny dopravců.“ Nový model Volvo FM byl oficiálně uveden už 19. března, ale na CV Show je to poprvé, kdy má veřejnost možnost zblízka se seznámit se všemi jeho novými rysy. Předvedení vozidla na veletrhu v Birminghamu má svůj smysl, protože model
 
Volvo FM je už dlouho favoritem britských řidičů i dopravců. „Zákaznická základna pro model FM v Británii odráží jeho popularitu jako nákladního vozu příjemného pro řidiče i pro jeho náklad. V praxi je každým třetím zde prodaným nákladním vozem model FM. Nový nákladní vůz je postaven tak, aby zachovával vynikající řídicí a jízdní vlastnosti, přičemž zároveň i dopravce těží z maximální doby provozuschopnosti a z minimálních nákladů na palivo,“ řekl Claes Nilsson.
 

Přečtěte si také

Back to top button