Motorismus

Roadshow Citroën Experience startuje 15. září a ukáže poprvé v ČR novinku Citroën C3 Aircross

Letošní ročník akce Citroën Experience se bude konat u obchodních center na 25 místech po celé České republice v termínu od 15. září do 15. října.

Pro dospělé nabídne možnost vyzkoušet si některé z posledních novinek značky Citroën – Citroën C3 s integrovanou Full HD kamerou, Citroën C-Elysée s praktickým zavazadelníkem, sedmimístný Grand C4 Picasso a až 9 místný Citroën Spacetourer. Malí návštěvníci se mohou vydovádět na skákacím hradu nebo si projet některou ze závodních tratí na velké autodráze.
 
Poprvé bude v ČR možnost si prohlédnout poslední novinku značky Citroën, nové kompaktní SUV C3 Aircross, vůz, který se vyznačuje originálním SUV exteriérem a příkladnou prostorností a variabilitou v interiéru.
 
Co tedy udělat, když máte zájem o testovací jízdu? Na www.citroen.cz vyhledat termín, který vyhovuje a vybrat si vozy na vyzkoušení. Pak zarezervovat hodinu, kterou obratem potvrdíme. A to je vše. Kamion s pohodlným zázemím a chutným občerstvením bude k dispozici všem návštěvníkům od 10 do 18 h. Vyškolený personál pomůže při předání vozidla, i během jízdy.
 
Každý den nabízí 105 testovacích jízd v pohodlných a moderních vozech Citroën, tak proč si je zdarma nevyzkoušet! Navíc, všichni účastníci testovacích jízd jsou automaticky zařazeni do slosovací soutěže o zapůjčení vozu Citroën Grand C4 Picasso na měsíc.
 
Podívejte se, kdy roadshow Citroen Experience projíždí Vaším městem, těšíme se na Vás.
 

Přečtěte si také

Back to top button