Zprávy

CBRE: Jedno z největších českých herních studií Warhorse našlo nové kanceláře v komplexu Palmovka Open Park

CBRE, světový lídr v oblasti komerčních realitních služeb, zprostředkovalo pronájem českému vývojářskému studiu Warhorse Studios, jež se proslavilo videohrou Kingdom Come: Deliverance, které se prodalo přes dva miliony kusů. Novou adresou studia bude nedávno dokončený komplex Palmovka Open Park v pražské Libni.

„Zdá se, že letošní rok je pro Warhorse ve znamení novinek. Nejen že máme nového majitele, ale také se přestěhujeme do nového objektu. Libeňský Palmovka Open Park jsme si vybrali kvůli lokalitě; sice se posuneme o něco dále z Karlína, ale zase získáme větší kanceláře, jejichž dispozice bude lépe odpovídat našim stávajícím potřebám,“ říká Martin Frývaldský, ředitel Warhorse Studia.

„Klienti z herního průmyslu a IT obvykle mívají specifické požadavky na pracovní prostředí a jejich kanceláře bývají pestřeji vybavené, co se dispozic týká. Od relaxačních zón a méně formálních pracovních míst až po klidové prostory a v případě herních vývojářů i natáčecího studia,“ popisuje Klára Kabátová, Consultant Advisory & Transaction Services – Office společnosti CBRE.

Warhorse založili Dan Vávra (tvůrce her Mafia a Mafia 2) a Martin Klíma (tvůrce her Dračí doupě a UFO trilogie) v roce 2011. Studio sídlí ve Foru Karlín, odkud se zanedlouho stěhuje do nových prostor v Palmovka Open Park. 

Přečtěte si také

Back to top button