Zprávy

Mark Engelen novým ředitelem oddělení Key Account Managementu pro severozápadní Evropu společnosti Kögel BeNeLux B. V.

Mark Engelen od února 2019 přichází k výrobci přípojných vozidel z Burtenbachu jako ředitel oddělení Key Account Managementu pro severozápadní Evropu u společnosti Kögel BeNeLux B. V. se sídlem ve Zwolle a přináší s sebou bohaté zkušenosti z logistiky a odbytu.

Na nově zřízené pozici se bude pan Engelen starat o významné zákazníky v regionu severozápadní Evropy a bude podléhat přímo jednateli společnosti Kögel Josefu Warmelingovi. Pan Engelen, 55letý rozený Nizozemec, u svého nového zaměstnavatele oceňuje především širokou škálu produktů a „fantastické nasazení“ zaměstnanců společnosti Kögel.

Přečtěte si také

Skupina Kögel založila společnost Kögel BeNeLux B. V. se sídlem a provozními prostory v nizozemském městě Zwolle v roce 2017. Od té doby jsou zde zákazníkům k dispozici nová i ojetá vozidla a služby, jako např. financování, leasing a telematika. I to je nové pole působnosti pana Marka Engelena, ředitele oddělení Key Account Managementu pro severovýchodní Evropu. Přichází z velké nizozemské spediční společnosti s mezinárodní působností. V tomto logistickém podniku pracoval přes 18 let. Prvních deset let v operativním managementu a posléze v oblasti Key Account Managementu. Předtím byl osm let jednatelem mezinárodně aktivní společnosti na výrobu náprav pro přípojná vozidla. Ještě předtím pracoval dva roky jako regionální manažer a v oddělení Key Account Managementu, odbytu a marketingu u jistého známého menšího výrobce návěsů.

Mark Engelen má ze svého nového pracovního místa radost a říká: „Skvěle vyvinutý sortiment a fantastické nasazení „rodiny“ Kögel mě ohromně motivují a dodávají mi víru ve velký úspěch.“

„S touto novou posilou poskytujeme svým zákazníkům ve státech Beneluxu další zkušenou kontaktní osobu a pomáháme uspokojovat stoupající poptávku po návěsech značky Kögel na místě,“ říká Josef Warmeling, jednatel společnosti Kögel. „V Markovi Engelenovi jsme na tuto pozici získali zkušeného odborníka.“

Přečtěte si také

Back to top button