Zprávy

GEFCO upravilo flotilu pěti set užitkových vozů v rekordním čase

GEFCO v České republice upravilo flotilu 460 užitkových vozů typu Peugeot Boxer a Expert v rekordním čase 5 měsíců.

Od října 2018 do února 2019 připravila společnost v rámci postprodukčních operací výztuhy nákladního prostoru celé flotily i další individuální úpravy a dodala vozy kompletně připravené do depa klienta. Ročně GEFCO v Kolíně upraví více než 30 000 nových vozů, které právě opustily výrobní linku.

Přečtěte si také

GEFCO v České republice realizovalo v rekordním čase další unikátní zakázku úpravy užitkových vozů pro společnost Peugeot. Celkem 460 vozů typu Boxer a Expert bylo upraveno v rámci tzv. postprodukčních operací v kolínské pobočce pro koncového klienta z oblasti poštovních služeb. Na základě zadání byly do všech vozů flotily instalovány dřevěné podlahy, boční výdřevy nákladního prostoru a do přístrojové desky byly instalovány zásuvky pod stálým napětím. Navíc do vozů Peugeot Expert byl instalován zámek řadící páky, protiskluzový nášlap k bezpečnému přístupu do nákladového prostoru, byl dodán náhradní klíč s dálkovým ovládáním a na přání zákazníka byla provedena změna barvy vozu polepením autofólií.

Zakázku získala společnost GEFCO na konci července 2018. S přípravami na individualizaci aut začala v říjnu 2018 a distribuce prvních připravených vozidel do depa klienta proběhla v polovině téhož měsíce. Poslední vozy budou klientovi doručeny v únoru 2019. V rámci doplňkových služeb realizovala společnost GEFCO u celé flotily také přezutí na zimní pneumatiky, doplnění litrového balení oleje, náplně do ostřikovačů, natankování 20l paliva i standardní klientskou přípravu včetně instalace držáků SPZ. Celá flotila ke klientovi dorazila také s kompletním brandingem exteriéru vozidel a se zatmavenými fóliemi na sklech zadních dveří. „Klient u nás objednal postprodukční úpravy vozů již poněkolikáté, což dokazuje kvalitu poskytovaných služeb, naší flexibilitu i schopnost realizovat velkoobjemové zakázky v přesně stanoveném čase,“ popisuje zakázku postprodukčních úprav na užitkových vozech Aleksander Raczynski, generální ředitel společnosti GEFCO v České republice.

GEFCO v režimu postprodukčních operací upraví ročně zhruba 30 000 osobních a dalších 1 000 užitkových vozů. U aut, které právě sjely z výrobní linky, realizuje jak designové změny, tak i úpravy technického charakteru. „Personalizace vozů je celosvětovým trendem a její obliba stále stoupá,“ popisuje Miloš Mrázek, FVL manažer společnosti GEFCO. „Zatímco u osobních vozů jsou často realizovány právě vizuální úpravy, u užitkových vozů jsou to změny technického charakteru, které prodlužují užitnou dobu vozidel,“ upřesňuje Mrázek a dodává, že společnost GEFCO je schopná vozy nejen upravit a doručit, ale také tato auta po uplynutí doby užívání svézt zpět do depa a na jednom místě je v rámci vehicle remarketingu připravit k sekundárnímu prodeji.

Přečtěte si také

Back to top button