Zprávy

Darujte originální dárek! Benzina nabízí vedle dárkové tankovací karty se slevou až koruna na litr i limitovanou edici s hokejovým motivem HC Verva Litvínov

Benzina, největší síť čerpacích stanic v České republice, člen skupiny Unipetrol, připravila před Vánoci pro řidiče a sběratele speciální edici tankovací karty Tank karta EASY s motivem hokejového klubu HC Verva.

Tipem na vánoční dárek je i standardní dárková Tank karta EASY, kterou je možné nabít na libovolnou částku a je dostupná na všech čerpacích stanicích Benzina. Držitel obou dárkových karet ušetří při nákupu paliva až 1 Kč na litr.

Jde o limitovanou edici 5000 kusů, která je nyní k sehnání na čerpacích stanicích Benzina v okolí Litvínova a ve fanshopu na litvínovském stadionu, kde je slavný hokejový klub doma.

„Letos jsme chtěli na Vánoce udělat radost litvínovským patriotům, fanouškům hokejové HC Verva a sběratelům. Limitovaná edice tankovacích karet Benzina v černožlutém designu HC Verva jde právě do prodeje. Naše tankovací karty mohou být vhodnou volbou pro ty, kteří kupují dárek na poslední chvíli,“ říká Ladislav Béres, ředitel úseku pohonných hmot společnosti Benzina.

Čerpací stanice patří po nákupních centrech, drobných kamenných prodejnách a vánočních trzích mezi místa, kde lidé nakupují na poslední chvíli nejčastěji. Díky vstřícné otevírací době jsou čerpací stanice místem, kde lze nakoupit dárky doslova pár minut před Štědrým večerem. Lidé zde typicky vybírají alkohol, sladkosti, hračky, autodoplňky nebo dálniční známky. Oblíbeným a originálním dárkem jsou také přednabité dárkové tankovací karty, které lze nabít na libovolnou částku a obdarovaný s ní pak může na čerpací stanici platit za cokoliv. Kromě unikátního designu také šetří peněženku. Oproti totemovým cenám s ní člověk ušetří při nákupu paliva až korunu na litr.

Přečtěte si také

Back to top button