Zprávy

Exkluzivní DAF XF 90th Anniversary Edition si odváží společnost Nicotrans

Společnost Nicotrans si slavnostně převzala nový DAF XF z exkluzivní limitované edice představené k 90. výročí založení značky DAF. Nicotrans tak obohatil svou flotilu 160 vozidel o prestižní tahač s mimořádnou výbavou a nepřehlédnutelným designem.

Slavnostní předání proběhlo v listopadu na půdě českobudějovické společnosti DOMITRUCK s.r.o., autorizovaného servisu vozidel značky DAF. Vozidlo si převzala od zástupců DAF Trucks Praha jedna z nejlepších posádek společnosti Nicotrans a hned po předání s ním odjela na plánovanou trasu do zahraničí. Pro oba řidiče byla předávka limitované edice překvapením.

Prestižní vozidlo s vysokým komfortem
„Předání na tomto místě nebylo náhodné, protože naše spolupráce se společností DOMITRUCK trvá více než deset let, vlastně od doby, kdy vzniklo toto nové servisní zastoupení společnosti DAF. Po celou tu dobu nám zajišťuje servisní zázemí a podporu sedm dní v týdnu,“ popisuje Jaroslav Šebek, jednatel společnosti Nicotrans a.s. „Od nového exkluzivního tahače očekáváme vysokou kvalitu, na jakou jsme zvyklí u ostatních vozidel DAF, a mimo jiné budeme tuto vlajkovou loď naší flotily využívat na prestižní marketingové akce. Financování proběhlo ve spolupráci se společností PACCAR Financial, stejně jako většina ostatních vozidel. Současně jsme uzavřeli výhodnou servisní smlouvu balíčku Full Care na pět let a 900 000 km. Značce DAF na základě svých pozitivních zkušenosti s předchozími modely plně důvěřujeme, a proto budeme v nákupech nových vozidel pokračovat. Například v letošním roce to není vše, naši flotilu posílíme ještě o devět tahačů XF 480 FT s kabinou Super Space Cab, která našim řidičům poskytuje maximální komfort.“

Odměna pro řidiče
„Společnost Nicotrans se stala majitelem vozidla z limitované edice, kterou DAF v omezeném počtu nabídl svým evropským klientům v rámci oslavy devadesátiletého výročí existence značky. V tomto případě to byla jasná volba, protože pan Šebek dbá na kvalitu nabízených služeb, image společnosti a je znám svou péčí o řidiče. Snaží se jim dopřát maximální komfort pro jejich práci, protože dobře ví, že spokojený řidič je polovina úspěchu,“ navazuje Iva Chalupová, obchodní ředitelka DAF Trucks Praha: „Předání tahače z limitované edice jsme pojali jako menší slavnost. Především pro dva řidiče, jež byli tímto vozidlem odměněni za skvělé služby pro společnost Nicotrans. Prémiové vozidlo předával vedoucí jihočeské pobočky DAF Trucks Praha Daniel Petrovič, který má na dlouholeté spolupráci obou společností obrovský podíl. Společnost Nicotrans si pro své podnikání vybrala DAF a i tímto krokem nám dává najevo, že věří nejen naším vozidlům, ale i lidem, kteří za značkou DAF a za společností DAF Trucks Praha stojí. Velice si toho vážíme.“

Prémiový interiér
Limitovaná edice XF 90th Anniversary Edition je díky výrazné červené metalíze a stříbrným doplňkům nepřehlédnutelná, exkluzivitu zdůrazňuje speciálně lakovaný rám a leštěná hliníková kola DuraBright. Interiér zahrnuje unikátní prvky, jako například historické logo DAF vlisované do opěrek hlav kožených sedadel Xtra Leather Air. Klasické logo DAF zdobí i dekorativní lišty ve dveřních výplních a je i na displeji přístrojového panelu a audionavigačním systému. Tato varianta interiéru zahrnuje rovněž celokožená sedadla, kožené loketní opěrky a výplně dveří a rovněž kůží potažený volant. Nechybí ani systém klimatizace, TruckPhone, mikrovlnná trouba, oblíbená chladnička DAF pod spodním lůžkem a DAF Night Lock.

Luxusní dárky
Každý tahač XF z edice k 90. výročí má své unikátní číslo a dodává se se shodně číslovanou sadou luxusních dárků. Náleží do ní kožená cestovní taška, stylová bunda s koženými doplňky, pero DAF Waterman ve speciálním koženém pouzdře, kožené pouzdro na kreditní karty a skica na téma edice k 90. výročí s podpisem šéfdesignéra DAF Barta van Lotringena.

Maximální výbava
DAF XF, který pohání nejvýkonnější motor PACCAR MX-13 o výkonu 530 k/390 kW, se pyšní maximální výbavou. Ta mimo jiné zahrnuje pneumaticky odpruženou kabinu Super Space Cab se všemi vnějšími částmi lakovanými ve stejné barvě, hlavní světlomety s LED technologií, přídavná světla Skylights, mlhová světla s funkcí přisvětlování do zatáčky, střešní spoiler s bočními límci, mezinápravové spoilery a hliníková kola DuraBright.

Přečtěte si také

Back to top button