Zprávy

Renault Trucks T 2019: pohodlí, nižší spotřeba paliva a emisí CO2

Renault Trucks zahajuje prodej modelu T 2019. Vozidlo je vybaveno novou motorizací Euro 6 Step D a dosahuje o 3% nižší spotřeby paliva v porovnání s předchozí generací. Pyšní se také novým vybavením, které přispívá k většímu pohodlí pro řidiče a při jízdě.

Spotřeba paliva a CO2 nižší o 3%
Modely Renault Trucks T a T High verze 2019 jsou nyní vybaveny motory DTI 11 a DTI 13 vyhovující emisní normě Euro 6 Step D, která vstoupí v platnost 1. září 2019. V kombinaci s novou generací systému následného zpracování výfukových plynů přispívají k delší životnosti. Novinkou je také přidání snímače kvality Adblue kapaliny a odstranění sedmého vstřikovače.

Přečtěte si také

Renault Trucks T 2019 je vybaven systém Optivision nové generace. Tento prediktivní regulátor rychlosti jízdy, který využívá mapové topografie pro optimální výběr převodových stupňů, má nyní data uložena přímo ve vozidle. Toto vylepšuje komfort řízení vozidla, neboť nedochází ke ztrátě spojení ani v místech, kde není signál GPS, jako například v tunelech. Navíc jsou informace přesnější, což umožňuje řidičům lépe plánovat trasy.

V neposlední řadě Renault Trucks přichází s adaptivním tempomat „Eco Cruise Control“, který obsahuje nová nastavení přispívající k ještě větší úspoře paliva.

Kombinace těchto inovací a vylepšených zařízení umožňuje dosáhnout až o 3% nižší spotřeby pohonných hmot v porovnání s předchozí generací vozidel. Větší komfort během jízdy a více pohodlí pro řidiče. Kabiny vozidel řady T verze 2019 představují nové špičkové povrchové úpravy interiéru.

Interiér kabiny vozidla je vybaven přístrojovou deskou s novou karbonovou povrchovou úpravou, která je použita také na vnitřní straně dveří, novými koženými sedadly a novým šedým čalouněním. Nově je možné upravit na přání zákazníka i exteriér vozidla a zvolit barvu masky chladiče nebo zpětných zrcátek. Na výběr jsou dvě varianty: zářivě černá a jasně oranžová. Identifikační štítek obsahuje zjednodušený a viditelnější název vozidla společně s označením jeho výkonu a motorizace. Na štítku zůstává k dispozici spodní řádek, který si může zákazník dle svých potřeb doplnit.

Renault Trucks T a T High verze 2019 je možné aktuálně objednávat.

Přečtěte si také

Back to top button