Zprávy

Volvo Group Czech Republic oznamuje změnu ve vedení společnosti

Volvo Group Czech Republic oznamuje změnu ve vedení společnosti, ke které dojde na začátku roku 2019.

Stávající generální ředitel společnosti, Robert Grozdanovski, po svém více jak osmiletém působení odchází ze své funkce, aby se stal novým generálním ředitelem Volvo Trucks Velká Británie & Irsko. Dočasným vedením Volvo Group Czech Republic byl do jmenování nového generálního ředitele pověřen John Muldoon, současný finanční ředitel společnosti.

Přečtěte si také

„Podstatnou část svého profesního života ve Volvo Group jsem spojil s působením v regionu střední a východní Evropy a zvláště pak v České republice, a tak je pro mě velmi emotivní odcházet z místa, které bylo posledních 15 let mým domovem a které pro mě tak moc znamená. Loučím se s důvěrně známým prostředím a hlavně s lidmi, které jsem za tu dobu poznal a měl možnost s nimi spolupracovat, ať už šlo o zákazníky nebo kolegy. Ušli jsme obrovský kus cesty, pokořili nejednu výzvu, sdíleli úspěchy a hlavně prožili spoustu nezapomenutelných momentů.

Jsem nesmírně hrdý na to, čeho jsme společně během uplynulých let na českém trhu dosáhli. Vždy jsem se mohl spolehnout na kvalifikovaný a profesionální tým spolupracovníků, díky jejichž každodenní práci a úsilí se Česká republika stala v mnoha oblastech měřítkem pro ostatní trhy v rámci Volvo Group. Řada z nich tím nastartovala svůj profesní růst a v dnešní době zaujímají respektované manažerské pozice na evropské úrovni.

Obě naše značky Volvo Trucks a Renault Trucks mají dnes na českém trhu své pevné místo a prestiž, a to i přes řadu pochybností, které svého času jejich integrace vyvolala. Navýšili jsme počet našich truck center z původních šesti na sedmnáct a nadále pokračujeme v rozšiřování kapacity stávajících a otevírání nových servisních míst. To vše proto, abychom zajistili našim zákazníkům maximální dostupnost.

V průběhu let jsem se také přesvědčil o vysoké profesionalitě českých dopravců. Vždy jsem si zakládal na osobním kontaktu se zákazníky, i když čeština není mým rodným jazykem. Stejně jako moji kolegové, jsem se snažil být pozorným posluchačem jejich přání, potřeb a také toho, co je pálí. Věřím, že i díky tomu jsme mohli operativně reagovat na veškeré zákaznické požadavky a přinášeli jsme zároveň řadu inovací s cílem přispět k profitabilitě jejich podnikání. Všichni zákazníci, se kterými jsem měl možnost se v průběhu let potkat, mi budou nesmírně chybět.

Nyní tedy nadešel správný čas pro změnu a nový vítr do plachet společnosti Volvo Group Czech Republic, aby mohla pokračovat v úspěšném rozvoji svých obchodních aktivit. Já tak mohu s klidným srdcem předat pomyslné kormidlo svému nástupci a popřát do budoucna všem kolegům a zákazníkům hodně štěstí a úspěchů,“ řekl Robert Grozdanovski.

Přečtěte si také

Back to top button