Zprávy

DAF XF získal v Severním Irsku ocenění „Truck of the Year“

DAF XF získal při udělování severoirských prestižních ocenění v sektoru nákladní dopravy Export & Freight Transport & Logistics Awards 2018 titul „Truck of the Year“ (Nákladní vozidlo roku).

DAF XF získal nejvyšší ocenění v některé z evropských zemí již počtvrté. Své triumfální tažení započala vlajková loď XF společnosti DAF Trucks – společně s univerzální řadou CF – nejprve na základě hlasování mezinárodní poroty 23 novinářů ziskem titulu „International Truck of the Year 2018“. Následně pak řada DAF XF pro dálkovou a těžkou přepravu obdržela národní ocenění Truck of the Year v Polsku, Slovinsku a na Slovensku.

V Severním Irsku bylo modelu XF uděleno nejvyšší ocenění na základě hodnocení poroty složené ze zástupců přepravních společností a odborníků působících v severoirském odvětví dopravy. Tito porotci označili prémiovou řadu XF společnosti DAF jako „jasného vítěze s maximálním skóre v oblasti efektivity a spolehlivosti, bezpečnosti a komfortu řidiče, hospodárnosti a poprodejní podpory ze strany dealerské sítě. DAF XF přináší celou řadu inovativních prvků již ve standardní výbavě a posunuje tak prvotřídní efektivitu přepravy na novou úroveň“.

Přečtěte si také

Back to top button