Zprávy

Eurowag otevírá svůj první truck park ve Španělsku

Eurowag, přední poskytovatel platebních řešení v Evropě a registrovaný poskytovatel EETS, dnes otevřel v La Jonquera / Figueres první „truck park“ ve Španělsku.

Nově postavená stanice je otevřena 24 hodin denně 7 dní v týdnu a nabízí šest tankovacích pruhů s oboustranným čerpáním nafty a AdBlue. Kromě toho je zde nainstalován kamerový systém, který zajišťuje maximální bezpečnost přepravovaného nákladu, vozidel a řidičů. Pro komfort řidičů je zde i automat s nabídkou čerstvé kávy, baget, občerstvení a sladkostí.

Přečtěte si také

„Nová stanice v La Jonquera / Figueres je součástí našeho závazku rozšiřovat španělské a portugalské trhy a poskytnout našim zákazníkům vše, co potřebují ke svému růstu. Nadále budeme investovat do našich provozů v Atlantiku – v letošním roce jsme významně zvýšili počet stanic v akceptační síti ve Španělsku, spustili interoperabilní palubní jednotku EETS a mnohem více – vše s cílem nabídnout nejlepší služby za velmi konkurenční cenu.“ říká Bruno Addes, ředitel pro region Atlantic v Eurowagu.

La Jonquera je první stanicí Eurowag s novou identitou značky, kterou společnost změnila v srpnu letošního roku – a navazuje na koncepci Truck Park navrženou s ohledem na řidiče. Stanice je přístupná široké veřejnosti od 2. října 2018.

Přečtěte si také

Back to top button