Zprávy

Společnost AutoTechnologi rozšiřuje síť autorizovaných servisů Mercedes-Benz

Společnost AutoTechnologi s.r.o. 4. října 2018 slavnostně zahájila činnost v síti autorizovaných servisů značky Mercedes-Benz v ulici Türkova, Praha 4.

„Náš servis se orientoval na opravy a údržbu vozidel značky Mercedes-Benz již mnoho let a s nárůstem zakázek a rozvojem společnosti jsme postupem času došli k rozhodnutí ucházet se o autorizaci servisu této značky. Dlouhodobá praxe a průběžné investice do servisních technologií i rozvoje týmu byly nespornou výhodou, abychom přísné standardy, které značka svým autorizovaným partnerům ukládá, splnili během několika měsíců“, říká Ondřej Roznětinský, výkonný ředitel AutoTechnologi.

Nový autorizovaný servis následně prošel oficiální certifikací a nyní nabízí zákazníkům osobních a dodávkových vozidel značky Mercedes-Benz kompletní a profesionální servisní služby a údržbu pro jejich vozidla.

Servisní areál se rozkládá na ploše 6500 m2 a z toho 1/3 jsou dílenské prostory. Servis má k dispozici celkem 12 servisních stání, z nichž 6 vyhrazených pro osobní vozidla, 3 pro dodávková vozidla, 2 servisní místa k provádění prací na sportovních vozidlech Mercedes-AMG a stání pro speciální opravy motorů a automatické převodovky. Součástí servisního areálu je válcová zkušebna výkonu motoru umožňující testovat a měřit vozidla i s pohonem všech kol 4MATIC.
Péči o zákazníky a jejich pohodlí, servisní služby a chod společnosti zajišťuje 30ti členný tým profesionálů.

Přečtěte si také

Back to top button