Zprávy

Změny ve vedení společnosti DAF Trucks

Preston Feight, prezident společnosti DAF, byl jmenován výkonným viceprezidentem společnosti PACCAR. Harry Wolters, ředitel prodeje společnosti DAF pro Evropu, se stal prezidentem společnosti DAF Trucks a viceprezidentem společnosti PACCAR.

Preston Feight působí ve společnosti PACCAR již 20 let, přičemž v poslední době zastával funkci viceprezidenta společnosti PACCAR a prezidenta společnosti DAF Trucks. Ve své nové roli bude zodpovědný za společnosti DAF Trucks a PACCAR Parts v centrále PACCAR v Seattlu. V minulosti pracoval Preston Feight jako produktový ředitel, hlavní inženýr a zástupce generálního ředitele pro prodej a marketing. V roce 2015 byl jmenován do funkce generálního ředitele společnosti Kenworth Trucks.

Preston Feight je absolventem Northern Arizona University (B.S. – obor strojní inženýrství) a University of Colorado (M.S. – obor management strojírenství) a je registrován v národní radě odborných inženýrů (P.E. National Society of Professional Engineers). V roce 2017 předsedal Radě Sdružení evropských výrobců automobilů (ACEA) pro užitková vozidla.

Harry Wolters působí ve společnosti PACCAR 22 let, v poslední době zastával funkci ředitele prodeje pro Evropu. V průběhu své kariéry ve společnosti DAF pracoval rovněž jako manažer výroby v Eindhovenu, manažer logistických operací ve výrobě, personální ředitel a provozní ředitel. Harry Wolters získal titul Master v oblasti obchodního inženýrství na univerzitě v Eindhovenu a v roce 2017 absolvoval program pro manažery na Stanfordu.

Uvedené změny jsou platné od 1. září. 

Přečtěte si také

Back to top button