Zprávy

Třetí nejlepší evropský servisní tým Scania je z Jihlavy

V evropském finále soutěže TOP TEAM mechaniků a pracovníků servisů Scania obsadil jihlavský tým třetí místo. Byla to přitom premiérová účast mechaniků z Vysočiny mezi evropskou elitou.

Velikostí sice patří k těm menším, ale servis Scania v Jihlavě aktuálně dosahuje velkých výsledků. V národním finále soutěže TOP TEAM se nejprve stal nejlepším v ČR a následně se v evropském finále v italském Trentu dostal do TOP3. „Určitě mohu říct, že je to velký úspěch, kterého jsme dosáhli navzdory velikosti našeho servisu,“ říká Michal Šilhavý, pod jehož vedením servis v Jihlavě funguje již devátým rokem.
 
Tým z Vysočiny ve složení Pavel Vrzal, Miloš Motyčka, Karel Valenta, Jaroslav Mareš a Jan Nováček se sice do evropského finále probojoval poprvé, ale v konkurenci nejlepších mechaniků z dalších devíti zemí si vedl skvěle. Pracovníci servisu Scania v Jihlavě prokázali v odhalování a odstraňování závad na nákladních vozidlech a autobusech Scania své znalosti a porazili i mnohem zkušenější týmy například z Německa a Švédska. „Jsem na ně hrdý. Stejně jako každý den ve svém zaměstnání i na této soutěži pracovali poctivě a s velkým nasazením,“ dodává Šilhavý.
 
 
Třetí místo tak jen potvrzuje kladné hodnocení zákazníků, kteří navštěvují servis Scania v Jihlavě. Ten patří dlouhodobě k nejoblíbenějším. Michal Šilhavý pro to má vysvětlení: „zákazník je pro nás rovnocenným partnerem a je vždy na prvním místě!“
 
Na video z evropského finále soutěže TOP TEAM, zachycující počínání všech 3 týmů z regionu Scania CER (Česká republika, Slovensko, Maďarsko), se můžete podívat po kliknutí na tento odkaz.
 
Výsledky:
1.     Rakousko
2.     Itálie
3.     Česká republika (Scania CER)
4.     Maďarsko (Scania CER)
5.     Německo
6.     Turecko
7.     Ukrajina
8.     Švédsko
9.     Slovensko (Scania CER)
10.Irsko

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button