Zprávy

Podpis smluv s DHL Express a ARC-Heating

Vedení klubu HC Škoda Plzeň a Regionální plzeňská hokejové akademie přivítaly do svých řad dva významné partnery.

Společnost DHL Express, světový lídr odvětví mezinárodní expresní přepravy, se stává hlavním partnerem RPHA a rozšiřuje také řady partnerů HC Škoda Plzeň. Společnost ARC-Heating je nově partnerem RPHA (mezi partnery HC Škody Plzeň již hrdě patří).
 
„Společnost DHL Express řadu let podporuje mládežnický hokej v České republice jakožto generální partner extraligy juniorů. Stejně tak dlouhodobě podporujeme ty nejúspěšnější sportovní kluby či akce. Partnerství s plzeňským hokejovým klubem, jehož mládežnická akademie je jednou z nejlepších organizací u nás, což potvrdily i dva tituly v nejstarších mládežnických kategoriích v minulé sezóně, je tedy pro nás logickým krokem. Mě jako plzeňského patriota obzvláště těší, že můžeme podporovat hokejisty HC Škoda Plzeň, a to nejméně po dobu následujících tří sezón,“ uvádí k podpisu smlouvy Luděk Drnec, obchodní ředitel DHL Express pro střední Evropu.
 
„„My jsme rádi, že máme dalšího kvalitního partnera hlavně pro naši mládež. DHL bude mít post hlavního partnera, příspěvky jsou v řádech statisíců. Smlouva je dlouhodobá na tři roky, za což jsme rádi. Druhá část smlouvy je přímo s HC Škoda Plzeň, k vidění bude logo DHL i při extraligových utkání. Věříme, že je tento „obchod“ výhodný pro obě strany,“ říká ředitel HC Škoda Plzeň Emil Kristek. Toho ještě doplnil šéftrenér RPHA Petr Vojan, který měl jen slova díků. „Rád bych poděkoval partnerům za podporu mládežnického hokeje, je to potřeba. Budeme se snažit zapojit co nejvíce mladých hráčů do A-týmu a reprezentací. Za spolupráci děkujeme!“
 
„Založením Regionální plzeňské hokejové akademie se nám podařilo jednoznačně zkvalitnit přípravu mladých talentovaných hráčů z našeho kraje. Mám upřímnou radost, že tento náš projekt zaujal i řadu významných obchodních parterů a za finanční pomoc  jim moc děkujeme. Věřím, že právě dlouhodobá koncepce výchovy vlastních hráčů přinese tolik žádanou kvalitu jak do našeho A-týmu, ale i do národního týmu České republiky“ dodává Martin Straka, předseda představenstva HC Plzeň 1929 a předseda správní rady Nadačního fondu Regionální plzeňské hokejové akademie.
 
Luděk Drnec, ze společnosti DHL Express  ještě doplnil: „Podpora sportu a mládeže je jedním z klíčových pilířů, na které se v rámci společenské odpovědnosti v DHL Express zaměřujeme. Velice nás proto těší, že jsme se mohli stát partnerem Nadačního fondu Regionální plzeňské akademie.  Věříme, že i díky podpoře ze strany DHL Express se v akademii podaří vychovat celou řadu nejen výborných hokejistů, ale především dobrých vzdělaných lidí a sportovců.“
 
Druhým z partnerů, kteří nově rozšiřují podporovatele Regionální plzeňská hokejová akademie, je společnost ARC-Heating. Smlouva o spolupráci je podepsána na nový rok, ale pokud budou obě strany spokojené, bude snaha o její prodloužení. „Náš tým patří mezi dlouholeté a věrné fanoušky plzeňského hokeje a jsme přesvědčeni, že od návratu Martina Straky jde klub správnou cestou,“ kostatuje Michal Turek, jednatel společnosti.
 
DHL Express
DHL – Logistická společnost pro celý svět
 
DHL je přední světová značka v logistice. Rodina divizí DHL nabízí bezkonkurenční portfolio logistických služeb od vnitrostátní a mezinárodní balíkové přepravy, online zajišťované přepravy a řešení pro internetové obchody, přes pozemní, leteckou a námořní přepravu, až po řízení průmyslových dodavatelských řetězců. Díky více než 350 000 zaměstnanců ve více než 220 zemích a územích po celém světě spojuje lidi a podniky bezpečným a spolehlivým způsobem a napomáhá volnému běhu globálního obchodu. Díky specializovaným řešením pro růstové trhy a odvětví, včetně technologií, biologických věd a zdravotní péče, energetického, automobilového průmyslu či maloobchodu, prokázané angažovanosti ve společenské odpovědnosti a nepřekonané přítomnosti na rozvíjejících se trzích lze DHL bezesporu prohlásit za „Logistickou společnost pro celý svět“.
 
DHL je součástí skupiny Deutsche Post DHL Group. V roce 2016 vygenerovala skupina tržby přes 57 miliard EUR.
 
ARC-Heating
ARC-Heating s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti tepelného zpracování kovů, zejména předehřevy a žíhání.
Nabízí lokální tepelné zpracování i tepelné zpracování v pecích, které provozuje v ČR, na Slovensku i ve Skandinávii.
Po několikaletém vývoji jsme schopni našim zákazníkům nabídnout také vlastní mobilní zařízení pro tepelné zpracování, využívající nejmodernější technologie pro řízení procesu.
Za deset let našeho působení na trhu, jsme se stali přední firmou v tomto oboru nejen u nás, ale v celé Evropě.

 

Přečtěte si také

Back to top button