Zprávy

Audi sezonní servis: I příprava je součástí vítězství

Audi Service zve společně s Ondřejem Bankem, členem Audi Ski Teamu a tváří sezonní servisní kampaně, majitele zánovních i starších vozů Audi do autorizovaných servisů Audi.

Od začátku října až do konce února mají k dispozici profesionální servisní služby a kompletní sortiment Audi originálního příslušenství® za mimořádně výhodné ceny. „I příprava je součástí vítězství,“ říká Ondřej Bank a tímto mottem se řídí také Audi sezonní servis. Velká pozornost je v letošním roce věnována oblasti pneumatik a kompletního pneuservisu s několika atraktivními novinkami a akčními nabídkami. Maximální péči o zákazníky dokládají také nabídky Audi Energy Program, Audi kompletní ceny, Audi Assistance a Audi STK Service.
 
„V nejvyšších polohách České republiky už napadl první sníh letošního podzimu, a to je jasný signál pro všechny motoristy, aby již neotáleli s přípravou svého vozidla na náročný zimní provoz,“ říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika. „Servisní partneři Audi nabízejí kompletní servisní péči za výhodných podmínek majitelům všech vozů Audi bez ohledu na rok výroby. V zimě je ještě více než kdy jindy rozhodující maximální trakce. Řidiči vozů Audi již vědí, že v tomto ohledu je sázkou na jistotu pohon všech kol quattro. Poněkud přehlížené však bývají pneumatiky, které tvoří jediný kontakt vozu s vozovkou. Proto se v letošní sezonní kampani Audi Service zaměřujeme právě na oblast pneumatik a pneuservisu, abychom našim zákazníkům zajistili po všech stránkách bezpečné, komfortní a dynamické cestování i za nepříznivých provozních podmínek.“
 
Profesionální Audi Pneuservis šetří zákazníkům čas, protože výměnu pneumatik mohou nechat uskutečnit i během servisní prohlídky vozidla. „Přezutí“ z letních pneumatik na zimní přitom zahrnuje kompletní vyvážení a důkladnou prohlídku i údržbu pneumatik. Zákazník si může nechat letní pneumatiky uskladnit do další sezony za výhodnou cenu. Samozřejmostí je také zpětný odběr použitých pneumatik zdarma a jejich ekologická likvidace.
 
Na služby Audi Pneuservisu může zákazník uplatnit nový slevový poukaz v hodnotě 500 Kč. Zákazník jej získá na webových stránkách Audi po vyplnění požadovaných údajů nebo přímo v autorizovaném servisu Audi. Poukaz lze využít k úhradě ceny za nákup nových pneumatik od renomovaných výrobců, resp. kompletů originálních kol a pneumatik. Kvalitní zimní pneumatiky jsou na zimních silnicích stejně důležité jako správně namazané lyže na sjezdovce. Speciální akční nabídka proto zahrnuje zimní pneumatiky Continental ContiWinterContact TS 830 P pro vozy s vysokým výkonem. S rozměrem 205/55 R 16 jsou k dispozici již za 2280 Kč.
 
Nabídka Audi kompletní kola zahrnuje sady kompletních kol se zimními pneumatikami značek Dunlop, Pirelli, Michelin nebo Continental. Například sadu velmi kvalitních kol z lehké slitiny s pneumatikami Dunlop SP Winter Sport 3D lze pořídit pro Audi A1 (195/50 R 16) za 34 220 Kč, pro Audi A3 (205/50 R 17) za 47 880 Kč, pro Audi A4 B9 (225/50 R 17) za 51 640 Kč a pro Audi A8 (235/50 R 19) za 86 020 Kč. Ve všech případech se jedná o specifikaci pneumatik AO pro originální výbavu automobilů Audi, které jsou vyvíjeny v souladu s náročnými kritérii značky Audi. Unikátní kola Audi z lehké slitiny pro zimní provoz jsou vyráběna ze speciální slitiny a opatřena odolnou povrchovou úpravou pro náročný provoz v mrazivém počasí a na vozovkách s chemickým ošetřením.
 
V oblastech s nejnáročnějšími zimními podmínkami zajistí bezpečné dojetí do cíle kvalitní sněhové řetězy Audi pro kola s průměrem ráfku 15“ až 19“ v provedeních Basic pro méně časté použití (za 3280 Kč pro pneumatiky s šířkou 205 mm, resp. za 3510 Kč pro pneumatiky s šířkou 215 až 225 mm) nebo Comfort včetně autoregulace, ochrany kola a automatické demontáže. Rovněž sněhové řetězy Comfort jsou k dispozici ve dvou verzích v závislosti na šířce pneumatiky (pro pneumatiky s šířkou 215 až 225 mm stojí 6250 Kč, pro pneumatiky s šířkou 225 až 235 mm vyjdou na 6910 Kč).
 
Při zakoupení nových pneumatik získá zákazník navíc bezplatnou Audi PneuGaranci, což je speciální záruka na poškození a výrobní vady pneumatiky. Bezpečné pokračování v jízdě i s poškozenou pneumatikou umožňuje systém AirStop. Těsnicí hmota uvnitř pneumatiky okamžitě zacelí otvor proražený tělesem o průměru až 5 mm. Řidič tak snadno dojede až do nejbližšího servisu Audi, kde mu poškozenou pneumatiku vymění za novou.
 
V rámci pečlivé přípravy na zimní sezonu se vyplatí také nahlédnout do aktuálního sortimentu praktického Audi originálního příslušenství®, které po všech stránkách odpovídá nejvyšším nárokům na kvalitu, bezpečnost, funkčnost, dlouhou životnost a design značky Audi. Při cestách do Špindlerova Mlýna, českého Home of quattro, ale také do dalších lyžařských středisek, naleznou skvělé uplatnění nosiče lyží/snowboardů nebo uzamykatelné střešní boxy na lyže a zavazadla ve třech velikostech s objemem 300, 360 nebo 405 litrů. Sady pryžových rohoží a plastové vany do zavazadlového prostoru ochrání ušlechtilý interiér vozů Audi před znečištěním a vlhkostí. Pryžové rohože a ochranné vany jsou nyní nabízeny s 20%, resp. 25% cenovým zvýhodněním. Novinkou v nabídce Audi originálního příslušenství® je odnímatelná ochrana prahu zavazadlového prostoru, která se připevní ke kotevním okům uvnitř vozu. K dispozici jsou také kryty pro indukční nabíjení chytrých telefonů Apple iPhone a přenosná indukční nabíjecí stanice.
 
Před příchodem zimy je vhodné nechat důkladně zkontrolovat technický stav vozidla. Autorizované servisy Audi v případě potřeby okamžitě odstraní případné technické nedostatky – s jistotou použití Audi originálních dílů®. Audi originální příslušenství®, Audi originální díly® a normované servisní úkony pro vozy Audi starší 4 let lze výhodně pořídit s knížkou slevových poukazů Audi Energy Program. Fyzické osoby s vozy staršími 5 lety mohou využít také výhodnou nabídku Audi kompletní ceny, které zahrnují práci, díly i DPH. Výměna akumulátoru u modelu Audi A3 1.6 MPI 75 kW z roku 2008 vyjde na 3320 Kč, u stejně starého modelu Audi Q7 quattro 3.0 TDI 171 kW stojí tento servisní úkon 7160 Kč. Servisní prohlídka s výměnnou motorového oleje a prachového/pylového filtru stojí u obou výše uvedených modelů 5040 Kč (A3), resp. 8620 Kč (Q7). Výměnu brzdového obložení a kotoučů vpředu uskuteční autorizované servisy Audi za 5890 Kč (A3), resp. 20 340 Kč (Q7).
 
Pokud se blíží termín povinné technické kontroly, stačí tuto starost předat odborníkům v servisech Audi. Svěří-li zákazník přípravu vozu na STK servisnímu partnerovi Audi, získá v rámci služby Audi STK Service pravidelnou technickou kontrolu a měření emisí zdarma.
 
Pravidelná servisní péče od profesionálů se vyplácí i díky asistenční službě Audi Assistance, kterou mohou využívat majitelé vozů Audi při poruchách a nehodách v České republice i zahraničí. Zejména při cestování za nepříznivého počasí je jistota rychlé a spolehlivé pomoci v nouzových situacích k nezaplacení. Řidiči vozů Audi mají proto k dispozici asistenční službu Audi Assistance, díky níž mohou v nejkratším čase získat pomoc od nejbližšího servisního partnera Audi. Záruka mobility Audi se vztahuje na vozy, u nichž byla poslední servisní prohlídka realizována u servisního partnera Audi, a to bez ohledu na stáří vozidla. Záruka mobility Audi platí po celé Evropě a její plnění může zahrnovat například odtah, náhradní vůz, nocleh v hotelu nebo zajištění přepravy do cíle jinými dopravními prostředky.
 
Sezonní servisní kampaň Audi Service podzim/zima potrvá u servisních partnerů Audi od října 2017 až do konce února 2018. 

Přečtěte si také

Přečtěte si také

Back to top button