Zprávy

Linde Material Handling a Lucie Výborná zvou na závod vysokozdvižných vozíků Ještěrka Cup 2017

Česká pobočka společnosti Linde Material Handling (Linde MH), výrobce manipulační techniky a poskytovatele logistických řešení, a moderátorka Lucie Výborná připravily videopozvánku na 10. ročník legendárního závodu Ještěrka Cup 2017. Unikátní mistrovství řidičů vysokozdvižných vozíků se koná v sobotu 2. září v Praze na Letenské pláni.

Letos to bude velké, slibuje v aktuální videopozvánce oblíbená moderátorka Lucie Výborná. Tradiční soutěž nejlepších řidiček a řidičů vysokozdvižných vozíků totiž slaví 10. výročí. Diváci se mohou těšit na nevšední a velmi náročné disciplíny, v nichž závodníci na cestě za vítězstvím předvedou to nejlepší ze svého řidičského umění. Zápolit budou v rychlosti, přesnosti a schopnosti bezpečné manipulace, to vše navíc na dvou typech skladových vozíků – na retraku a čelním vozíku.
 
Na fanoušky Ještěrka Cupu čeká také bohatý doprovodný program: sportovně-zábavní areál bude připraven uvítat na svých atrakcích malé i velké návštěvníky, o hudební zážitek se postará kapela Support Lesbiens a k dispozici bude rovněž velký výběr občerstvení. A protože Ještěrka Cup slaví kulaté narozeniny, nebude chybět ani obrovský narozeninový dort. 
 
Linde Ještěrka Cup 2017 se uskuteční v sobotu 2. září 2017 od 8.30 hod. na Letenské pláni (naproti stadionu fotbalové Sparty). Akce je pro všechny návštěvníky zdarma.
 
Videopozvánka s Lucií Výbornou je k vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=XU82n4nqE30
 
Aktuální informace o Ještěrka Cupu 2017 můžete sledovat na Facebooku: https://www.facebook.com/jesterkacup/

Přečtěte si také

Back to top button