Zprávy

Linde Material Handling otevřela novou pobočku v Plzni

Společnost Linde Material Handling (Linde MH) otevřela svou novou pobočku v Plzni. Služeb předního evropského dodavatele manipulační techniky a skladových řešení tak mohou nyní plně využívat i zákazníci z plzeňského regionu.

Na 700 metrech čtverečních nabízí česká pobočka Linde MH široké spektrum manipulační techniky, logistická řešení přímo na míru, pronájem vysokozdvižných vozíků i servisní služby.
 
Nová pobočka Linde MH ČR ve strategické oblasti západních Čech je zaměřená na pronájem vysokozdvižných vozíků a další manipulační techniky, který přináší okamžité řešení logistických potřeb zákazníků. Portfolio služeb pobočky zahrnuje rovněž poradenství v oblasti manipulační techniky, optimalizace flotily a logistických řešení včetně dodávek skladů na klíč. 
 
Otevření nové pobočky v Plzni je pro nás logickým krokem k zajištění maximálního klientského komfortu i pro zákazníky v západočeském regionu,“ říká Ing. Jindřich Kotyza, jednatel a ředitel Linde Material Handling Česká republika s.r.o., a dodává, „neustálé rozšiřování sortimentu a rozvíjení služeb po celé České republice je dlouhodobým cílem naší společnosti.“
 
Novou pobočku nalezne na adrese: Linde Material Handling Česká republika s.r.o., Obchodní 1263/3, 301 00, Plzeň – Skvrňany.

Přečtěte si také

Back to top button