Železniční doprava

Nový ředitel AWT Rail HU

Novým ředitelem a členem představenstva AWT Rail HU, člena skupiny PKP CARGO, byl jmenován Bogoslav Skierniewski, který ve společnosti dosud zastával pozici obchodního ředitele. Ve funkcích nahradil Attila Gondu, který byl ke dni 31. srpna 2018 odvolán a ve své profesní kariéře bude pokračovat mimo skupinu AWT.

Bogoslav Skierniewski vystudoval Vysokou školu moderního podnikání v Maďarsku, obor ekonomie se zaměřením na mezinárodní obchod. Od roku 2009 pracoval ve společnosti MASPED-RAILOG Kft. (později Schenker Kft.) jako specialista spedice. Zpočátku patřila mezi jeho hlavní úkoly mezinárodní doprava pro chemický a lehký průmysl, později se také specializoval na vojenské transporty v rámci Maďarska.

Přečtěte si také

V roce 2011 nastoupil do skupiny AWT jako Manažer klíčových zákazníků v AWT ROSCO a AWT Rail HU se sídlem v Budapešti a zaměřoval se na rozvoj obchodu v jihovýchodní Evropě. Od srpna 2014 působil v AWT Rail HU na pozici obchodního ředitele a současně pokračoval v rámci skupiny v obchodních aktivitách pro společnost AWT ROSCO.

Představenstvo a management společnosti AWT Rail HU nyní pracuje ve složení:
David Kostelník – předseda představenstva
Bogoslav Skierniewski – člen představenstva
Bogoslav Skierniewski – ředitel
Csapi Attila – provozní ředitel

Přečtěte si také

Back to top button