Logistika a sklady

Linde MH slavnostně otevřela svou šestou regionální pobočku – v Hradci Králové

Společnost Linde Material Handling Česká republika (Linde MH) slavnostně otevřela 26. 9. 2019 svou novou pobočku v Hradci Králové.

Výrazně tak svým zákazníkům z regionu Hradecka a Pardubicka usnadnila přístup ke svým službám. Nabízí zde na ploše více než 7 000 m2 komplexní služby v oblasti intralogistiky, pronájmu či prodeje nové i repasované manipulační techniky. Pobočka v místní části Plotiště nad Labem je výborně dopravně dostupná jak z města, tak i z blízké dálnice D11.

Pozvaní hosté si prohlédli ukázky nové techniky a měli také možnost zažít premiéru nových modelů vychystávacích vozíků v ČR. Během slavnostního otevření získali účastníci informace o moderních řešeních intralogistiky, o digitalizaci i energy managementu. Měli si také možnost prohlédnout repasovanou manipulační techniku s možností okamžitého odběru.

„Velmi si vážíme přízně a věrnosti našich zákazníků v regionech. Otevření naší další regionální kamenné pobočky přispěje i k jejich vyšší spokojenosti. Pobočka v Hradci Králové je již šestá, kterou v České republice máme. Regionálním přístupem přispíváme ke snižování celkové zátěže životního prostředí, protože naše vozíky jsou k dispozici tam, kde se používají a odpadá tak nutnost jejich přepravy,“ shrnul David Čepek, jednatel a ředitel společnosti Linde Material Handling Česká republika.

Slavnostní otevření nové pobočky probíhalo ve velmi přátelské a pohodové atmosféře, při kterém tým Linde překvapil svým novým moderním dress codem, který představil poprvé v ČR. Členové týmu Linde MH mají novou pracovní bezpečnostní obuv, která má moderní design a je navíc vyhotovena v nepřehlédnutelné firemní červené barvě. „Jedná se nejen o módní záležitost, ale zachovávání nejvyšších standardů bezpečnosti, což je zásadní atribut naší společnosti,“ dodává ke změně Martin Petřík, vedoucí oddělení marketingu Linde MH. Také slavnostní přípitek k příležitosti otevření nové pobočky se nesl v duchu bezpečnosti, a to nejen ve skladech, ale na silnicích především. Proto byl zvolen nealkoholický sekt, což ocenili přítomní řidiči. Slavnostní dopoledne zpříjemnila a zakončila svým vystoupením Lucie Macháčková ze Stand Up Comedy Show. 

Přečtěte si také

Back to top button