Logistika a sklady

Jungheinrich přebírá hlavní podíl ve společnosti ISI Automation

Společnost Jungheinrich AG z Hamburgu převezme společnost ISI Automation GmbH & Co. KG se sídlem v Lemgu ve Východním Vestfálsku.

Specialista na automatizační řešení na klíč se tak stane součástí jednoho z předních poskytovatelů intralogistických řešení. Produkty ISIPlus® a ISIPro® rozšíří portfolio v oblasti mezi ERP systémy a samotnými výrobními provozy.

Dr. Rosenbach, člen představenstva divize Logistických systémů ve společnosti Jungheinrich, vysvětluje: „Plánujeme posílit pozici společnosti ISI Automation a jejích závodů v Lemgu a Extertalu a vytyčili jsme si jasný cíl dále rozšiřovat naše obchodní aktivity v tomto důležitém oboru digitalizace se všemi stávajícími i budoucími zákazníky“.

Současní ředitelé společnosti ISI Automation, Frank Marek a Volker Sasse, budou společnost pod většinovým vlastnictvím Jungheinrichu i nadále vést a zajišťovat tak kontinuitu. Frank Marek vysvětluje: „Na trhu, který nabízí konkurenční příležitosti na mezinárodní scéně, tato investice představuje důležitý krok ve strategickém vývoji společnosti ISI Automation zde v oblasti Východního Vestfálska-Lippe“.

O společnosti Jungheinrich
Společnost Jungheinrich, založená v roce 1953, se řadí mezi přední světové poskytovatele intralogistických řešení. S komplexním portfoliem manipulační techniky, logistických systémů a služeb společnost Jungheinrich zákazníkům dokáže nabízet na míru šitá řešení pro výzvy Průmyslu 4.0. Skupina se sídlem v Hamburgu je reprezentována svými vlastními zastoupeními přímého prodeje ve 40 zemích a partnerskými společnostmi ve více než 80 zemích z celého světa. Společnost Jungheinrich po celém světě zaměstnává více než 18 000 lidí a v roce 2017 skupina vykázala obrat ve výši 3,4 miliardy EUR. Akcie společnosti Jungheinrich jsou kótovány na burze SDAX.

Přečtěte si také

Back to top button