Silniční doprava

Posunutí začátku soutěže Scania CO2NTROL CUP 2020

Protože nechceme znevýhodňovat řidiče, kteří kvůli pandemii koronaviru nemohou naplno vykonávat svou práci, rozhodli jsme se posunout start soutěže.

Zároveň se díky tomu také prodlužuje doba pro podávání přihlášek. Stále je tedy možné registrovat se do této oblíbené soutěže pro řidiče nákladních vozidel a mít tak možnost vyhrát některou z atraktivních cen.

Pandemie koronaviru zasáhla celý svět a ovlivnila každodenní život nás všech. Aby se ale celý systém nezhroutil a byla zachována přeprava zboží a osob, řada řidičů stále obětavě pracuje. Jenže i oni cítí mnohá omezení, ať už kvůli náhlým změnám jejich běžných tras, nebo zdlouhavým kontrolám na hranicích. Abychom zajistili, že všichni soutěžící budou mít spravedlivé podmínky, rozhodli jsme se posunout začátek soutěže SCANIA CO2NTROL CUP 2020. Až skončí karanténní opatření a pomine koronavirová pandemie, oznámíme datum začátku letošního ročníku s dostatečným předstihem.

Vzhledem k principu soutěže se nikdo nemusí bát o své zdraví. Vyhodnocují se totiž data přímo z vozidla a tak řidiči nemusejí nikam cestovat. Stačí jen jezdit jako obvykle a být lepší než ostatní.

Během tří měsíců se bude hodnotit řada kritérií: skóre Scania Driver Support, přepravní výkon, volnoběh, spotřeba paliva a další. Pro zajištění objektivního průběhu soutěže SCANIA CO2NTROL CUP 2020, musí každé registrované vozidlo ujet minimálně 5 000 km měsíčně.

Každý měsíc vyhlásíme nejúspěšnějšího řidiče, který získá voucher v hodnotě 3 800 CZK na zboží z kolekce Scania Truck Gear. Pro prvních 30 za celé období soutěže je pak připraven závěrečný večírek a 3 absolutně nejlepší se pak mohou těšit na zájezd do výrobního závodu Scania ve Švédsku.

Do minulém ročníku soutěže SCANIA CO2NTROL CUP bylo v České republice přihlášeno 758 vozidel a celkem se během 3 měsíců podařilo ušetřit přes 50 tisíc litrů nafty.

Více informací o soutěži a přihlášku naleznete na adrese: www.scaniacontrolcup.cz.

Přečtěte si také

Back to top button