Silniční doprava

Servisní síť Mercedes-Benz Trucks v Česku i v Evropě je v provozu

V Evropě zůstává v provozu pro nákladní vozy a autobusy téměř 3000 servisních míst. V Česku jsou podle posledních informací otevřené všechny servisy.

Divize nákladních automobilů Mercedes-Benz, FUSO a Daimler Buses dělá vše, co je v jejích silách, aby v současné situaci nadále zásobovala své zákazníky náhradními díly a zajišťovala potřebný servis a údržbu. Kdykoli je to organizačně možné – a v souladu s příslušnými zákonnými a oficiálními požadavky – sledujeme jasný cíl udržovat servisní síť v celé Evropě s téměř 3000 servisními místy průběžně v provoziu.

Přečtěte si také

Jak nám potvrdil David Chleboun z Mercedes-Benz Trucks Česká republika s.r.o., v Česku jsou otveřené všechny servisy. Totéž platí i pro servis autobusů Mercedes-Benz a Stera. Máme otevřené všechny servisy, museli jsme ale zavést určitá omezení z hlediska kontaktu osob při příjmu, nebo přijímání výhradně bezkontaktních plateb,“ říká Zuzana Kubaníková ze společnosti EvoBus Česká republika. 

V současné situaci jsou nákladní automobily a autobusy obzvláště důležité. Právě teď musí užitková vozidla být k dispozici pro dopravu a logistiku, která zajistí dodávky zboží, svoz odpafu nebo pohotovostní služby. Je proto zásadní, aby servisní střediska zůstala v provozu, kde je to možné.

 

Přečtěte si také

Back to top button