Silniční doprava

C.S.CARGO je hlavním partnerem České rugbyové unie

Dopravní a logistická společnost C.S.CARGO je od září hlavním partnerem České rugbyové unie. Svou podporou chce přispět k rozšíření povědomí o rugby v České republice, i v souvislosti s nadcházejícím mistrovstvím světa v Japonsku.

Zatímco ve světě patří rugby k nejoblíbenějším sportům, v České republice si své fanoušky teprve získává. Hlavní roli v podpoře sportu na hráčské i divácké úrovni zastává právě Česká rugbyová unie, která sdružuje všechny kluby z celé republiky a vychovává nové hráče.

„Když za námi přišlo C.S.CARGO s plánem podpořit rugby, potěšilo nás to. Zájmu tak silné české společnosti si vážíme a srdečně ji vítáme mezi partnery českého rugby. Jsme rádi, že nám C.S.CARGO pomůže v rozvoji a propagaci sportu, který si to bezpochyby zaslouží,“ říká Dušan Palcr, prezident České rugbyové unie.

Výběr rugby totiž není náhodný: Stejně jako při hře musí hráči zkoordinovat všechny dílčí kroky a dostat míč do brankoviště, i při všech procesech v dopravě a logistice spolupracují jednotlivá oddělení společnosti C.S.CARGO komplexně. U obou také platí, že úspěch není záležitostí jednotlivce, ale sehraného týmu, a navzdory tvrdé hře všichni hrají fér. “Rugby je hra barbarů, kterou hrají gentlemani, řekl Oscar Wilde. Mám rád tvrdou hru, kde není místo pro fauly a nafilmované pády. Logistika a doprava je sakra tvrdá hra a naše C.S.CARGO hraje fair, to máme s rugbisty společné,” říká Jan Blaško, předseda dozorčí rady C.S.CARGO Holding.
Spolu s podporou České rugbyové unie spouští C.S.CARGO také kampaň k mistrovství světa v rugby pod názvem „JEDEME RUGBY!“. Do kampaně se zapojilo i několik zaměstnanců společnosti, příznivců rugby. Zároveň se po dobu šampionátu mohou řidiči na cestách potkat s deseti speciálně polepenými kamiony k této příležitosti.

Více informací včetně speciálního videa s řidičskou hakou naleznete ZDE.

 

Přečtěte si také

Back to top button