Silniční doprava

SPEEDLINE TRUCK na závodech ETRC v Mostu

Evropský šampionát závodů tahačů na okruzích FIA 2019 má od 30. srpna do 1. září opět zastávku na autodromu v Mostu (Česká republika). SPEEDLINE TRUCK, značka disků koncernu RONAL GROUP pro nákladní automobily, se závodu zúčastní jako sponzor německého týmu „Don’t Touch Racing“.

Při pátém z celkem osmi závodů tahačů na 4212 metrů dlouhém autodromu v Mostu se bude značka SPEEDLINE TRUCK prezentovat ve svém vlastním stanu v zázemí jezdců po boku týmu „Don’t Touch Racing“ a představí zde svůj výrobní program disků. Návštěvníci, kteří budou mít zájem, získají od odborného personálu značky SPEEDLINE TRUCK přímo na místě podrobné informační materiály a rovněž kompetentní informace ohledně sortimentu a vhodného příslušenství. Dalším mimořádným bodem bude v sobotu a v neděli přítomnost tatéra disků, Eddyho Schustera, který se již aktivně podílel na prezentaci značky SPEEDLINE TRUCK na jejím stánku na veletrhu IAA Nutzfahrzeuge v loňském roce. Nyní bude do disku SLT 2907 vyleštěného do vysokého lesku gravírovat všechny závodní dráhy soutěže FIA ETRC a rovněž různá loga sponzorů i samotného týmu „Don’t Touch Racing“. Disk se bude na závěr dražit v on-line aukci a výtěžek bude následně věnován k dobrému účelu.

Značka SPEEDLINE TRUCK je jakožto dodavatel disků a podporovatel v oblasti závodů tahačů aktivní již od roku 2013. Letos chce značka SPEEDLINE TRUCK jakožto jeden z předních dodavatelů kovaných disků z lehkých slitin pro užitková vozidla, návěsy a dálkové autobusy přispět k úspěchu berlínského závodního týmu „Don’t Touch Racing“ s jeho jezdcem André Kursimem. „Po dobrém zahájení probíhající soutěže jsme více než spokojeni, že jsme se rozhodli podporovat tak snaživý a velmi slibný tým, jakým „Don’t Touch Racing“ je,“ uvedl Andreas Pape, obchodní manažer pro značku SPEEDLINE TRUCK.

Přečtěte si také

Back to top button