Silniční doprava

IVECO představuje nový produkt IVECO S-WAY

IVECO S-WAY přebírá veškerá vylepšení od předchozích generací a doplňuje novou kabinu zcela novým designem podle potřeb řidiče a majitele. Nový vůz poskytuje kompletní škálu funkcí a služeb vyvíjených se zaměřením na řidiče, udržitelnost a novou rozšířenou úroveň konektivity s cílem snížit celkové náklady spojené s vlastnictvím vozu.

Konstrukce nové kabiny orientovaná na potřeby řidiče poskytuje prvotřídní životní a pracovní podmínky s prostorným prostředím, vynikající ergonomií řízení a dobře rozvržené uspořádání, které kombinuje funkčnost s komfortem. Tato konstrukce také myslí na bezpečnost řidiče díky vyztužené konstrukci (kompatibilní s kabinou ECE R29.03) a mnohem lepší viditelnosti po okolí a za všech podmínek.

Při tvorbě zcela nového designu kabiny hledala společnost IVECO možnosti k dosažení úspor nákladů a zvýšení produktivity ve prospěch ziskovosti majitele. Nový design optimalizuje aerodynamický výkon a dále snižuje spotřebu paliva, dle výrobce až o 4 %. K nízkým celkovým nákladům na vlastnictví přispívají také konstrukční prvky, jako je vícedílný nárazník, který snižuje náklady na opravy, protože v případě poškození je třeba vyměnit pouze poškozenou část.

IVECO S-WAY: vozidlo se 100 % konektivitou
Nové vybavení „Connectivity Box“ IVECO S-WAY umožňuje připojení a přepínání aplikací. Sbírá, zpracovává a vyměňuje data v reálném čase. Funguje na platformě služeb vyvinuté ve spolupráci se společností Microsoft, která poskytuje bezpečné ukládání a správu dat a mnoho dalších služeb s přidanou hodnotou. Majitelé a řidiči jsou neustále ve spojení s vozidlem na svém mobilním zařízení nebo pomocí PC prostřednictvím uživatelsky přívětivého portálu MyIVECO a aplikace.

IVECO S-WAY využívá připojení, které zlepšuje práci řidiče ve vozidle a poskytuje vynikající zážitek z jízdy s pokročilým asistenčním systémem řidiče a funkcemi stylů řízení v kombinaci se službami vyvinutými tak, aby jim pomohly fungovat bez námahy a efektivně, a to prostřednictvím uživatelsky přívětivé aplikace MyIVECO EASY Way App.

Pokročilé připojení IVECO S-WAY bylo také vyvinuto, aby pomohlo logistickým operátorům zajistit ziskovost jejich podniků maximalizací provozuschopnosti vozidla, poskytováním konzistentních a prediktivních služeb s řešeními My IVECO Way a nízkými celkovými náklady na vlastnictví. Odemkne také novou modulární nabídku prémiových personalizovaných služeb, včetně profesionálního poradenství v oblasti pohonných hmot, správy a údržby vozového parku, s cílem optimalizovat výkon a efektivitu vozového parku.

IVECO S-WAY: udržitelný nákladní automobil
Nový model IVECO S-WAY navazuje na výkon řady těžkých vozidel. Využívá systém následného zpracování HI-SCR a dosahuje nízkou spotřebu paliva vyplývající z pokročilé technologie motorů a převodovek Hi-Tronix a několika řešením úspory paliva, jako je Smart EGR.

Řada IVECO WAY: strategie „orientace na zákazníka“
Řada IVECO WAY s novým názvem signalizuje přístup výrobce, který plně využívá možností, které konektivita nabízí; tj. nový způsob „orientace na zákazníka“, a to vytvořením sady řešení, která budou zákazníky podporovat na každém kroku při používání vozidla během doby životnosti i po jejím uplynutí. Koncepce orientace na zákazníka se vztahuje i na řidiče, a to zvyšováním kvality pobytu na palubě vozu. Zavádí nový způsob provozu, kdy konektivita pomáhá řidiči, majiteli a společnosti IVECO řešit záležitosti z paluby vozu, a spolupracovat tak na budování obchodního jména vozu a realizovat jeho ziskovost, ostatně jak vyjadřuje slogan určený pro tuto vozovou řadu: „IVECO. DRIVE NEW WAY.“

Přečtěte si také

Back to top button