Silniční doprava

T High 1894 Edition: narozeninová limitovaná edice Renault Trucks

Renault Trucks slaví 125 let své historie s novou limitovanou edicí T High 1894 Edition. Toto vozidlo v sobě spojuje moderní prvky společně s odkazem na historii značky. Limitovaná edice čítá 125 vozidel, která budou v prodeji na evropském trhu.

Renault Trucks představuje limitovanou edici T High 1894 Edition u příležitosti 125 výročí svého know – how a inovací. Francouzský výrobce vzdává tímto modelem, který nese barvy a logo značky Berliet, hold svým kořenům.

T High 1894 se pyšní exkluzivní barvou v odstínu půlnoční modř, zatímco některé prvky jako mřížka chladiče jsou zářivě žluté a další komponenty jako ráfky kol pak v červeném provedení. Vozidlo je dále vybaveno střešní rampou s klaksony v zářivě žlutém odstínu.

Řada grafických prvků, jako například logo “Edition 1894” na obou stranách a zadní straně kabiny, podtrhuje linie a dynamiku modelu. Na mezinápravových spoilerech je umístěné logo speciálně vytvořené pro tuto příležitost: siluety ikonických nákladních vozidel značky tvořící tvar diamantu, který představuje logo Renault Trucks, v jehož středu je umístěný motiv lokomotivy, logo značky Berliet.

Interiér vozidla se nese ve stejném barevném odstínu: přístrojová deska a kožený volant jsou v barevné kombinaci půlnoční modrá, vnitřní strana dveří má červené a modré lemování. Červené rámování ventilátorů podtrhuje finální úpravu a harmonii interiéru vozidla. Černá kožená sedadla Recaro® jsou prošitá červeným lemem, zatímco na opěrce hlavy je zlatou nití vyšité logo “Edition 1894”. T High 1894 je vybaven koberečky s červeným prošíváním a zlatavě žlutými kabinovými závěsy.

Tato limitovaná edice nabízí špičkové vybavení pro maximální pohodlí řidiče: panoramatickou přístrojovou desku s LCD displejem “Edition 1894” a sekundárním displejem ROADPAD+ se zpětnou kamerou. T High 1894 je vybaven motorem o objemu 13 l s výkonem 520 k.

Přečtěte si také

Back to top button