Silniční doprava

Zářijový veletrh užitkových vozidel NUFAM v německém Karlsruhe se rychle plní

Výstavní plocha na NUFAMu – Veletrhu užitkových vozidel (26. – 29. září 2019) nebyla nikdy rezervována tak rychle, jak tomu bylo v letošním nadcházejícím šestém ročníku. Pět měsíců před tím, než začne další NUFAM, bylo závazně rezervováno více než 90 procent prostoru ve čtyřech halách a v rozsáhlém venkovním areálu. Čtyřista vystavovatelů, z nichž mnozí jsou klíčoví hráči, opět promění veletržní centrum Karlsruhe na místo setkání profesionálů z oblasti užitkových vozidel.

Šestý ročník výstavy NUFAM přivítá cca 400 vystavovatelů, z toho 70, kteří budou vystavovat poprvé. Kromě toho se mnozí dlouholetí vystavovatelé rozhodli rozšířit své stánky. Neustále rostoucí počet vystavovatelů a zejména silná poptávka po velkých stáncích přiměly projektový tým optimalizovat uspořádání výstavní plochy. „Kromě budování vztahů s vystavovateli veteránů klademe velký důraz také na to, abychom do NUFAMu přilákali významné hráče v oboru. Nejen, že nadcházející akce bude hostit více vystavovatelů než kdy jindy, ale 25 procent těchto firem se představí na NUFAMu poprvé. Abychom zajistili prostor pro další vystavovatele, optimalizovali jsme naše stravovací a další speciální prostory tak, aby vyhovovaly novým vystavovatelům,“uvádí ředitel projektu NUFAM Jochen Bortfeld.

Na místě budou zastoupeni velcí hráči z branže automobilů a nástaveb. Vystavovatelé na NUFAMu prezentují celé spektrum produktů a služeb v oblasti užitkových vozidel. Veletrhu se účastní značky jako DAF, Daimler, IVECO, MAN a Scania. Budou zde zastoupeny společnosti jako Kässbohrer, Dautel, Schwarzmüller, Kögel a Humbaur. Mezi výrobci nástaveb budou vystavovat klíčoví hráči jako Fahrzeugwerk Bernard Krone, Lamberet Deutschland a BENALU SAS.

Philipp Klause, obchodní ředitel společnosti LAMBERET Deutschland GmbH, komentuje debut své společnosti na NUFAMu: „Význam veletrhu NUFAM v posledních letech neustále roste. Jako mezinárodní výrobce kvalitních chladících vozidel plánujeme specializovaným návštěvníkům ukázat mnoho inovativních řešení pro přepravu chlazeného nebo zmrazeného nákladu. Kromě chladicích a mrazírenských nástaveb a chladírenských návěsů značky Lamberet představíme také naše chladírenské přepravníky značky Kerstner. Chceme především využít NUFAM k vyvolání zájmu o naše produkty, k navázání nových kontaktů a seznámení se s potenciálními novými zákazníky.

Mnoho vystavovatelů bude mít v roce 2019 na veletrhu NUFAM nebývale prostorné stánky. Ve stánku o celkové ploše 300 metrů čtverečních bude zastoupen například specialista na výrobu vozidel Hofmeister & Meincke.
MAN se například představí na celkové ploše 1500 metrů čtverečních, tedy více než ztrojnásobí velikost svého prostoru. Společnosti BPW, Titgemeyer Group a WM SE se rovněž rozhodly výrazně rozšířit své stánky. Venkovní areál NUFAM bude také rozšířen. Kromě Městské míle, kde budou vystavena užitková vozidla pro použití ve městech, se zaměří především na nakládací jeřáby. V expozicích firem jako Palfinger, ATLAS, Hiab, HMF a mnoha dalších vystavovatelů bude vystaveno celé spektrum technologie jeřábů. Pro návštěvníky bude také připraven nový Demo park, kde si budou moci vyzkoušet vybrané exponáty.

Přečtěte si také

Back to top button