Zprávy

MSTS se stala první finanční technologickou společností, která byla schválena jako poskytovatel evropské služby elektronického mýtného (EETS)

Její divize MSTS Tolls bude dodávat hardwarová a softwarová řešení ve shodě s požadavky EETS dopravcům v celé Evropě.

Společnost MSTS, poskytující celosvětové platební a úvěrové služby obchodním firmám, dnes oznámila, že její divize MSTS Tolls byla registrována jako poskytovatel evropské služby elektronického mýtného (EETS).

Přečtěte si také

Stala se tak první finanční technologickou společností a celkem sedmým schváleným poskytovatelem EETS od zavedení tohoto systému v roce 2012. MSTS bude dodávat přizpůsobitelná hardwarová a softwarová řešení dopravcům v celé Evropě a vydávat jim své vlastní firemní mýtné krabičky pro EETS.

Společnost MSTS Tolls má přes 30 let zkušeností s mýtným. Spravuje mýtné karty, zajišťuje platby a udržuje smluvní vztahy s více než 20 evropskými provozovateli systémů výběrů mýtného, aby se tak pracovníci vozových parků mohli soustředit na svou hlavní obchodní činnost, tedy přepravu. Díky mýtným krabičkám pro EETS od společnosti MSTS s vestavěným zpracováním plateb budou moci manažeři vozových parků snadno řídit platby prostřednictvím pohodlného speciálního zákaznického portálu s funkcemi pro mobilní zařízení. MSTS také nabízí svým obchodním partnerům různá řešení bez firemního označení, aby si je mohli označit vlastní firemní značkou.

„Naše řešení EETS přináší dopravcům a obchodním partnerům přístup zaměřený na technologii, zákazníky a inovace,“ řekla Inez Berkhofová, viceprezidentka MSTS pro oblast EMEA.

Brandon Spear, prezident společnosti MSTS, uvedl: „Až bude systém EETS plně zaveden, naprosto změní způsob řízení silničních poplatků v celé Evropě. Evropská komise si uvědomila potřebu technických inovací v oblasti, v níž působily převážně státní organizace poskytující řešení výběrů mýtného pouze na místní úrovni. Našich více než 30 let zkušeností v odvětví dopravy nám přineslo hluboké porozumění vzájemně provázaným, složitým potřebám provozů vozových parků, a využíváme technologii k řešení nejobtížnějších problémů spojených s platbami mýtného.

Systém EETS je nyní zaveden v několika oblastech podléhajících výběru mýtného: Rakousko, Belgie, Francie, Itálie, Portugalsko, Polsko (A4), Maďarsko a Španělsko. V budoucnu bude zaveden v celé Evropě. Společnost MSTS se svými 30 lety odborných zkušeností v oblasti plateb mýtného a zaměřením na technologii přispěla k vytvoření špičkového řešení a technicky vyspělých palubních jednotek po všechny oblasti podléhající výběru mýtného v souladu s potřebami EETS.

Bližší informace o odvětví dopravy a řešeních výběrů mýtného od společnosti MSTS naleznete na webových stránkách https://www.multiservicetolls.com/.

O společnosti MSTS:
MSTS je finanční technologická společnost spolupracující v celosvětovém měřítku s obchodními firmami v oblastech dopravy, výroby, maloobchodu a e-komerce. Řešení dodávané společnosti MSTS pod názvem „Credit as a Service“ („Úvěr jako služba“) urychluje obchodní transakce zjednodušením zpracování plateb a pohledávek. MSTS zpracovává pro své klienty transakce v celkovém objemu 5 miliard USD ročně a každý měsíc vybírá pohledávky v částce 370 milionů USD. MSTS je dceřiná společnost ve výlučném vlastnictví World Fuel Services Corporation, má 40 let zkušeností s financováním úvěrů pro obchodní společnosti a usnadňuje transakce zákazníkům ve více než 190 zemích a oblastech.

 

Přečtěte si také

Back to top button