Logistika a sklady

DHL Freight CZ převzal v Česku od PPL vnitrostátní přepravu paletových zásilek

Jeden z největších poskytovatelů logistických služeb a přední silniční nákladní přepravce v Evropě nabízí od 1. ledna 2020 novou službu.

„Tato změna nám umožní plné soustředění na klíčový tržní segment, což bude mít pozitivní dopad jak na naše zákazníky a zaměstnance, tak na budoucí vývoj skupiny Deutsche Post DHL. DHL Freight CZ se bude rozvíjet jak v oblasti mezinárodní, tak i v oblasti vnitrostátní paletové přepravy. Jsem přesvědčen, že tímto krokem dojde k celkovému posílení pozice DHL na českém trhu“, říká Vít Návrat, Managing Director DHL Freight Central Eastern Europe.

DHL Freight CZ nyní nabízí svým zákazníkům komplexní řešení přepravních potřeb. Nový produkt pro vnitrostátní paletovou přepravu, pod názvem DHL Freight EuroConnect Domestic, tak doplňuje portfolio produktů mezinárodních paletových a kusových přeprav (DHL Freight EuroConnect International a prémiové služby DHL Freight Eurapid), a svým B2B a B2C zákazníkům umožní například doručení zásilek v rámci ČR do 24 hodin nebo třeba automatické pojištění v ceně přepravy do hodnoty zásilky 500 000 Kč.

Přečtěte si také

Back to top button