Logistika a sklady

Pozvánka pro návštěvníky na veletrh transport logistic

17. mezinárodní světový veletrh pro dopravu, logistiku, mobilitu, IT a Supply Chain Management se uskuteční na Výstavišti Mnichov od 04. do 07. června 2019.

Důvody, proč Vám veletrh doporučujeme navštívit
– Veletrhu se účastní 2 200 vystavovatelů ze 62 zemí na rekordní výstavní ploše 120 000 m2.
– Nejvíce vystavovatelů pochází z Německa, Nizozemí, Itálie, Belgie, Francie, Rakouska, Polska, České republiky, Velké Británie, Švýcarska, Španělska a Ruska. Rekordní účast na veletrhu bude mít opět Česká a Slovenská republika. Celkově se z obou zemí účastní 65 vystavovatelů na ploše 1 800 m2.
– Buďte svědky prezentace pokračujícího růstu elektronického obchodu a pokračující digitalizace logistických procesů. Žhavá témata veletrhu: Revoluční účinky „Průmyslu 4.0“ na dopravu a logistiku, Inovativní produkty a technologie, Rychlé, udržitelné a efektivnější propojení lidí, trhů a zboží. Budoucí výzvy jsou obrovské a na veletrhu budou živě diskutovány. Další důležitá témata veletrhu: City logistic, Danube Ports.

Přečtěte si také

Železniční doprava na veletrhu
Na veletrhu se budou prezentovat také nejvýznamnější logistické a přepravní firmy v oboru železniční logistiky. Na venkovní ploše se představí významní evropští výrobci kolejových vozidel a lokomotiv pro nákladní přepravu. Velmi silně je obsazena sekce leteckých přepravních služeb v oboru air cargo europe 2019, kde se prezentuje 150 leteckých společností z celého světa.

Oborové uspořádání veletrhu
Seznam odborných konferencí najdete na stránce www.transportlogistic.de. Otevírací doba jedenně od 9.00 do 18.00, v pátek do 16.00. Bližší informace k veletrhu nebo individuální ubytování Vám poskytne:

EXPO-Consult+Service, spol. s r.o.
Příkop 4, 604 45. Brno, tel. 545 176 158,
info@expocs.cz, www.expocs.cz

Přečtěte si také

Back to top button