Logistika a sklady

Gefco zajišťuje logostiku pro sérii RunCzech

Logistiku seriálu RunCzech zajistí v roce 2019 opět společnost GEFCO. Logistice eventů se věnuje již více než 20 let a v celosvětovém měřítku obslouží více než 100 eventů, v Česku je současně jedinou firmou poskytující také nepřetržitě služby superrychlé logistiky Time Critical Solutions pro plánované i nenadálé události. Zajištění komplexních služeb od logistických toků materiálu, přes servis v místě akce dle přesně stanoveného harmonogramu, až po službu Lost & Found, má v rámci firmy na starosti tým tří dedikovaných specialistů.

Logistické služby pro běžeckou sérii RunCzech zajistí již druhým rokem společnost GEFCO. „Jsme jedinou firmou na českém trhu, která zajišťuje od loňského roku nepřetržité služby superrychlé logistiky a je pro nás čest poskytnout již druhým rokem naše služby také superrychlým běžcům,“ komentuje vstup do dalšího ročníku spolupráce GEFCO s RunCzech generální ředitel společnosti, Aleksander Raczynski, sám aktivní běžec a účastník několika běhů série. „Logistika eventů je vždy především o individuálním nastavení, přesném časovém harmonogramu a schopnosti rychle reagovat na případné změny, a to my umíme. Stejně jako vloni jsme tedy připraveni poskytnout stoprocentní servis, který si tak kvalitní sportovní akce zaslouží,“ dodává Raczynski. GEFCO ročně zajistí mezinárodní přepravu pro více než sto akcí různých formátů od rallye, přes sportovní soutěže až po veletrhy
a představení nových výrobků.

„Právě vstupujeme do další běžecké sezóny a stejně tak, jako se náš Maraton může opřít o svou 25 letou historii, my se můžeme spolehnout na našeho logistického partnera. V loňském roce pro nás GEFCO přepravilo stovky tun zboží a materiálu. Vždy spolehlivě, včas a s úsměvem. Jsem si jistý, že v letošním roce tomu nebude jinak,“ říká technický a logistický ředitel závodu Tomáš Fencl.

Seriál RunCzech startuje v sobotu, 6. dubna Sportisimo 1/2Maratonem v Praze. „Městská logistika je vždy velkou výzvou a platí to dvojnásob, pokud jde o rychlou distribuci velkých objemů materiálu na přesně stanovená místa. My ale již z loňského ročníku známe doslova každý kilometr tratí, máme vše naplánované do nejmenších detailů, časový harmonogram je odsouhlasený a my se těšíme na start,“ říká Bogdan Ionita, Transport & Logistics manager pro geo-region Česká republika & Slovensko společnosti GEFCO. Společnost zajistí přesun veškerého materiálu do všech devíti destinací letošní série RunCzech:

6. dubna Sportisimo 1/2Maraton Praha
5. května Volkswagen Maraton Praha
18. května Mattoni 1/2Maraton Karlovy Vary
1. června Mattoni 1/2Maraton České Budějovice
15. června Mattoni 1/2Maraton Olomouc
25.- 27. června O2 pražská štafeta
7. září Birell Grand Prix Praha
21. září Mattoni 1/2Maraton Ústí nad Labem
5. října Nature run Liberec

Pro podobné akce má pořadatel ve společnosti GEFCO vždy dedikovanou jednu konkrétní odpovědnou osobu, která veškeré toky řídí a po dobu akce je nepřetržitě k dispozici. „Běhání a závody série RunCzech jsou v Česku fenoménem a mně dělá velkou radost i fakt, že díky našemu partnerství se od loňska exponenciálně zvýšil počet běžců z řad našich zaměstnanců. Lidé se vzájemně motivují, často už běhají celé týmy a my je v tom rádi podporujeme,“ uzavírá Aleksander Raczynski.

Přečtěte si také

Back to top button