Logistika a sklady

GO! Express & Logistics vychází vstříc svým zákazníkům díky distribučnímu řešení na míru

Jedním ze základních pilířů spolupráce se společností GO! Express & Logistics je pravidelný kontakt s klientem, od kterých zjišťuje veškeré jejich potřeby a přání.

GO! zkvalitňuje a vylepšuje svůj servis, aby zaměstnanci všem zákazníkům poskytli dokonalé řešení na míru. Po 17 letech na českém trhu znají potřeby svých zákazníků a jsou schopni splnit všechny jejich požadavky. „Tajemství spokojenosti našich zákazníků tkví v individuálním přístupu ke všem klientům s cílem vyvinout maximálního úsilí při řešení jejich potřeb v oblasti logistiky,“ vysvětluje Martin Koča, CEO GO! Česká republika.

Přečtěte si také

Společnost nabízí speciální oborová řešení, například pro segment strojírenské výroby, farmacie, potravinářství či pro oblast internetového nakupování. V sekci automotive zajistí just in time přepravu součástek již do několika hodin, potraviny nebo léky převáží v požadovaném teplotním režimu díky speciálnímu obalovému materiálu. Klienti také požadují mezinárodní expresní přepravu, ve které společnost GO! Express & Logistics dominuje, nabízí doručení do 24 hodin do okolních zemí, do Německa či Rakouska dokáže doručit již následující pracovní den ráno. Díky tomu, že každému klientovi zajistí optimální distribuční řešení právě podle jeho potřeb, je společnost GO! Express & Logistics hlavním partnerem v oblasti přepravy pro řadu významných mezinárodních firem.

GO! Express & Logistics je mezinárodní společnost zabývající se expresní přepravou a logistikou. GO! Express je poskytovatelem expresní přepravy všech druhů zásilek od dokumentů po těžší balíky ve 220 zemích světa. V České republice působí od roku 2002, aktuálně s centrálou v Praze – Hostivici a pobočkami v Praze, Brně a Plzni.

Přečtěte si také

Back to top button