Logistika a sklady

Společnost DHL Freight usnadňuje plánování a doručování kusových zásilek

DHL Freight, jeden z největších poskytovatelů logistických služeb v Evropě, rozšiřuje portfolio služeb nabízených v rámci standardního produktu DHL Freight EuroConnect o službu FDD (Fixed Delivery Day).

Ta umožňuje zákazníkům specifikovat přesný den doručení zásilky, a to až pět dní po běžném přepravním čase. Nová služba poskytuje zákazníkům DHL Freight flexibilitu a přesnost při plánování výrobních procesů a dodávek. Služba je k dispozici po celé Evropě v rámci sítě DHL Freight EuroConnect.

Přečtěte si také

„Díky nové službě jsme schopni přizpůsobit dobu přepravy a doručení potřebám našich zákazníků,” vysvětluje Uwe Brinks, CEO, DHL Freight. „Načasování je důležité při plánování dodávek a výrobního procesu. Takto naši zákazníci obdrží své zásilky, přesně, když je potřebují.”

Možnost vybrat si den doručení rozšiřuje standardní produkt Freight EuroConnect, což je produkt společnosti DHL Freight pro paletizované nebo nepaletizované kusové zásilky. Společnost DHL Freight zajišťuje pomocí více než 2000 linek ve své vlastní síti přepravu zásilek do 2500 kg s denními odjezdy mezi všemi hlavními evropskými obchodními centry. Objednávky lze zadat pohodlně online nebo telefonicky a transparentní systém sledování zásilek umožňuje sledování od vyzvednutí až po doručení.

Při objednávání služby Freight EuroConnect si zákazníci jednoduše vyberou službu Fixed Delivery Day jako další možnost. Po odeslání zásilky do výrobního nebo skladovacího střediska zákazníka je v rámci sítě DHL Freight uložena až pět pracovních dnů, aby mohla být doručena včas v určený den dodání.

Díky této službě umožňuje DHL Freight svým zákazníkům lépe plánovat výrobu, zejména těm, kteří vyžadují spolehlivost a předvídatelnost klíčovou pro inventarizační a výrobní strategie jako je Just In Sequence (JIS) = doručení přímo k montážní lince.

„Tento dodatek k našemu produktovému portfoliu je další částí naší strategie Freight 2020, která se zaměřuje na ještě lepší kvalitu služeb pro naše zákazníky,“ říká Brinks.

Rozšíření nabídky produktového portfolia následuje loňské zavedení služby Freight Eurapid, prémiové služby pro kusové zásilky. Ať už se jedná o prioritu rychlého doručení nebo zvládání objemů během kapacitních špiček, DHL Freight vždy poskytuje služby nejvyšší kvality u všech svých produktů a služeb. 

Přečtěte si také

Back to top button