Logistika a sklady

JLL jmenovala Davida Vaise vedoucím industriálního oddělení

JLL, světový lídr v poradenství v oblasti komerčních realit, jmenovala Davida Vaise od 17. září do vedení oddělení industriálních nemovitostí v České republice.

Vais přichází do JLL ze společnosti CTP Invest, kde působil přes 4 roky na pozici Senior Business Development manažera pro Českou a Slovenskou republiku.

Vais bude v Praze zodpovědný za budování a udržování silných obchodních vztahů s existujícími i novými klienty. Ve své nové roli se zaměří na posílení struktury industriálního oddělení, aby dokázalo co nejlépe reagovat na dynamiku českého trhu. Povede tým odborníků a díky opoře v podobě senior konzultantky Jany Slavíkové bude mít prostor se ihned od začátku naplno věnovat klientům.

David Vais posílí vedení v české pobočce JLL v době, kdy je ekonomika na svém vrcholu a sektor industriálních nemovitostí je jednou z klíčových oblastí, kam se upíná zájem investorů. Dynamické odvětví logistiky je velmi silně ovlivněno technologickým pokrokem a příchod mladého, ale zároveň velmi zkušeného člověka, zajistí rychlou reakci na nejnovější trendy a výzvy.

“Svět nemovitostí se rychle vyvíjí a průmyslový a logistický sektor není výjimkou. Nové technologie, nedostatek pracovních sil a e-commerce přinášejí investorům a nájemníkům více příležitostí a výzev než kdykoli předtím. Jmenování Davida Vaise posiluje naši stávající odbornou znalost trhu v České republice, což od nás naši klienti v tomto měnícím se světě očekávají. Proto nás velmi těší, že Davida přijmeme do našich řad,” uvedl Guy Gueirard, vedoucí industriálního oddělení a logistiky pro region EMEA.

„Vzhledem k Davidově odbornosti, znalosti trhu a celého development procesu jsme velice rádi, že se nám podařilo získat do vedení někoho s takovými schopnostmi, jako má on. Díky jeho zkušenostem a energii tak ještě více posílíme naše působení na českém trhu a dokážeme především zajistit to nejlepší pro naše klienty,“ řekl Miroslav Barnáš, Managing Director JLL CZ & SK.

„Česká republika se svou strategickou polohou bude pro developery i nájemce nadále velmi atraktivní evropskou lokalitou. Dokazuje to i fakt, že v tomto čtvrtletí očekáváme dokončení přibližně 300 tisíc m2 pronajímatelné industriální plochy, což by měl být historicky nejlepší kvartální výsledek. Impozantní ambice našich klientů reagujících na situaci na trhu jsou hnacím motorem toho, co děláme. Mým cílem je podporovat odhodlání našich klientů dosáhnout jakéhokoliv cíle a ještě více posílit již tak silnou pozici JLL v tomto sektoru,“ doplnil vedoucí industriálního oddělení David Vais.

Přečtěte si také

Back to top button