Magazín

Kuehne + Nagel Česká republika: Vojtěch Ráb vedoucím obchodu a marketingu a Lenka Křivancová manažerkou marketingu

“Švýcarská společnost Kuehne + Nagel, světový logistický lídr se 125letou historií, oznámila jmenování Vojtěcha Rába na pozici vedoucího obchodu a marketingu pro Českou republiku.

Vojtěch Ráb má dlouholeté obchodní zkušenosti z oblasti mezinárodní nákladní přepravy a logistických řešení včetně business developmentu. Ve své nové pozici se v Kuehne + Nagel zaměří na strategický rozvoj obchodu a další rozvíjení vztahů s obchodními partnery a zákazníky včetně jejich podpory během řízení celého dodavatelského řetězce.

Přečtěte si také
 
Novou marketingovou manažerkou Kuehne + Nagel pro Českou republiku byla jmenována Lenka Křivancová. Po studiu na Masarykově univerzitě sbírala své 15leté marketingové a PR zkušenosti u mezinárodních korporací v segmentech strojírenství, médií a investic.
Lenka Křivancová bude v Kuehne + Nagel zodpovědná za B2B marketing  a korporátní i produktovou komunikaci s důrazem na globální strategické projekty.
 
Generální ředitel Kuehne + Nagel pro Českou republiku Pavel Šepák k personálním změnám sdělil: „K oběma jmenováním došlo v rámci změn, jež jsou součástí ověřené globální strategie a obchodního modelu Kuehne + Nagel pro náš region východní Evropy, do něhož je zahrnuto dalších 20 zemí.“
 

Přečtěte si také

Back to top button