Železniční doprava

Společnost C.S.CARGO pokračuje v obnově vozového parku

I v loňském roce investovala do nákupu vozidel téměř 200 milionů korun.

Společnost C.S.CARGO nakoupila v roce 2017 kamiony za více než 187 milionů korun. Celkem pořídila 69 vozidel značek Mercedes-Benz, MAN, Scania, Volvo, či DAF. K nim nakoupila také 72 přípojných vozidel značek Krone, Wecon a Lamberet. V obdobném objemu obnovuje C.S.CARGO svůj vozový park každoročně.
 
Společnost C.S.CARGO každoročně investuje do obnovy své flotily. V loňském roce investovala do nákupu vozidel a vybavení více než 187 milionů korun. Všechna nová vozidla splňují nejpřísnější emisní normu Euro 6 a jsou moderně vybavená, což se také výrazně promítá do provozních nákladů a bezpečnosti provozu. Nejvíce nakoupených tahačů bylo značky 
Mercedes-Benz. Mezi přípojnými vozidly dominovala stejně jako v roce 2016 značka Krone. Obnova vozového parku probíhá každý rok v celé skupině, tedy kromě České republiky také v Polsku a na Slovensku.
 
„I v loňském roce se nám podařilo investovat do nákupu vozidel nemalou částku, kterou jsme si k tomuto účelu vytyčili. Pořídili jsme vozidla pro mezinárodní i vnitrostátní přepravy, tandemové soupravy a frigo návěsy k přepravě potravinářského zboží, ale například i vozidla k přepravě elektroniky. Všechna vozidla splňují nejpřísnější emisní normu Euro 6,“ upřesňuje Aleš Willert, generální ředitel a předseda představenstva C.S.CARGO. „Největší novinkou pro nás v roce 2017 byl nákup distribučních vozidel značky Volvo v kategorii do 12 t, která vozí cisternové nástavby k přepravě tankového piva. Tato vozidla jezdí každý den po centrech měst a zaváží českým hospodám tankové pivo,“ doplňuje Aleš Willert.
Skupina C.S.CARGO disponuje rozsáhlou flotilou moderních a pravidelně servisovaných vozidel. Většina nákladních aut splňuje přísné evropské ekologické normy Euro 5 EEV a Euro 6. Součástí obměny flotily je také následný prodej použitých vozidel. K tomuto účelu vytvořila společnost speciální webovou stránku www.cscargotrucks.com. Zde naleznou potenciální zájemci o nákup vozidel veškeré relevantní informace.

Přečtěte si také

Back to top button