Logistika a sklady

Alza.cz si pro svoji expanzi vybrala JLL

Největší český internetový prodejce Alza.cz zahájí v průběhu září 2014 provoz nového skladu o ploše 12 681 m2.

Tímto krokem Alza.cz rozšíří své skladové prostory v nové lokalitě moderního logistického areálu Prologis Park Prague-Úžice, který se nachází u dálnice D8 na severu Prahy. Transakci zprostředkovala poradenská společnost JLL.
 
Rudolf Žůrek, ředitel logistiky společnosti Alza.cz k uzavřené nájemní smlouvě říká: “Otevřením nového skladu v Úžici reagujeme na potřebu rozšiřování skladových prostor, z důvodu zvětšování objemu skladových zásob. Díky tomu můžeme pokračovat v rozšiřování produktového portfolia a vždy garantovat rychlé a efektivní doručení zboží našim zákazníkům. Prostory v Prologis Parku Prague-Úžice nejlépe vyhovovaly našim požadavkům, jak z hlediska parametrů a ceny, tak flexibility skladu kvalitativní kategorie A. Firma JLL nám poskytla velmi kvalitní podporu, zahrnující mimo jiné detailní porovnání všech nabídek na trhu, jako základ pro naše rozhodnutí.”
 
Martin Polák, Senior Vice President amerického developera Prologis, dodává: “Těší nás, že se tak významná společnost jako je Alza.cz rozhodla spojit svůj růst s naším logistickým areálem Prologis Park Prague-Úžice. Věříme, že výhodné nájemní podmínky pomohou společnosti Alza.cz navázat na dosavadní úspěchy a dále růst.”
 
Pavel Rufert, konzultant společnosti JLL, uzavírá: “Jsme rádi, že i v době vysoké poptávky po volných jednotkách větších než 10 000 m2 se nám podařilo tak rychle nalézt vyhovující skladové prostory. Věříme, že se Alza.cz bude v nových prostorách dařit, a že toto nebudou poslední prostory, které jsme jim mohli zprostředkovat.“
 

Přečtěte si také

Back to top button