Logistika a sklady

DPD hlavním partnerem konference E-SHOPLOG

V termínu od 29. do 30. května 2014 se v Aquapalace Hotel Prague v Čestlicích uskuteční 17. středoevropský kongres logistiky a dopravy EASTLOG.

Jedná se o největší akci svého druhu pořádanou v České republice. Skladbou svých programových částí tematicky pokrývá celý obor logistiky a navíc reflektuje aktuální dění na logistickém trhu. Kongres je rozdělen do 8 programových částí. Absolutní novinkou je v letošním roce E-SHOPLOG, speciální konference zabývající se problematikou logistiky e-shopů. Jejím hlavním partnerem se stala společnost DPD.
 
Logistika internetových obchodů je jedním z tradičních témat kongresu EASTLOG. V letošním roce dostane díky konferenci E-SHOPLOG ještě větší prostor. Programový blok se bude věnovat nejdůležitějším aspektům internetové logistiky, především interním skladovým operacím, distribuci a informačním technologiím.
 
Hlavním partnerem E-SHOPLOGU je přední poskytovatel zásilkových služeb, společnost DPD. Její zástupce, obchodní a marketingový ředitel Ondřej Vaňha, vystoupí v rámci panelové diskuze na téma „B2C cesta balíku“. „Tato diskuze se bude zabývat aktuálními trendy v oblasti doručování zboží z e-shopů“, komentuje Ondřej Vaňha.
 
Kromě této panelové diskuze budou součástí programu i dvě přednášky – „Efektivní design skladu pro e-shop“ a „Dynamika růstu – výzva pro logistiku“. Návštěvníci z řad logistiků se seznámí také s novými trendy v podobě Click&collect modelu. “Účast na konferenci představuje ideální způsob, jak napřímo oslovit široké spektrum našich stávajících i potenciálních obchodních partnerů a logistických odborníků. Jedná se o prestižní akci se zajímavým programem a mezinárodní účastí,” uzavírá jednatel společnosti DPD pan Daniel Mareš.
 

Přečtěte si také

Back to top button