Logistika a sklady

Společnost PF Logo Express se stala největším nájemcem v PointParku Poznaň

Společnost PointPark Properties (P3), specializovaný investor, developer a správce průmyslových nemovitostí, předala firmě PF Logo Express v Polsku nové výrobní a distribuční centrum o ploše 21 329 m2.

Centrum, které se nachází v logistickém areálu PointPark Poznaň, bylo speciálně navrženo a postaveno tak, aby odpovídalo potřebám tohoto předního dodavatele propagačních dárkových předmětů.  PF Logo Express tak zdvojnásobila své prostory v PointParku Poznaň a stala se nejvýznamnějším nájemcem společnosti P3 v Polsku.
 
PF Logo Express, která je součástí skupiny PF Concept, navrhuje a vyrábí propagační dárkové předměty pro více než 9 000 zákazníků působících ve více než 60 zemích. Již od roku 2011 využívá společnost v areálu PointPark Poznaň prostory o velikosti 23 000 m2. Ty jsou vybaveny technologiemi pro dekorace a  úpravy reklamních výrobků dle přání zákazníků, mezi které patří přední světové značky. Nové prostory o téměř stejné velikosti bude PF Logo Express využívat jako hlavní distribuční centrum pro zákazníky z celé Evropy.
 
Společnost P3 zahájila výstavbu haly o velikosti 26 743 m2 v září loňského roku a navzdory nepříznivému zimnímu počasí byly stavební práce dokončeny v termínu a prostory předány nájemci. PF Logo Express obsadí větší část budovy, zbývajících 5 414 m2 je k dispozici pro budoucí nájemníky.
 
Andrzej Wroński, Country Head P3 v Polsku, uvedl: „Rozhodnutí firmy PF Logo Express zdvojnásobit své prostory v areálu PointPark Poznaň a využívat je jako svůj hlavní evropský distribuční uzel potvrzuje vynikající polohu našeho parku i jeho infrastrukturu. Na rozšíření prostor jsme začali pracovat před pouhými čtyřmi měsíci a za to, že byl takto rozsáhlý projekt dokončen podle plánu, zejména s ohledem na nemalé potíže související s nepříznivým zimním počasím, vděčíme projektovým a stavebním týmům a společnosti Goldbeck, která zde působila jako generální dodavatel stavby. Rovněž si vážíme spolupráce s bankou Bank Pekao, která financovala tento projekt, a s týmem skupiny PF Concept.“
 
PointPark Poznaň se nachází přibližně 10 km od města Poznaň v blízkosti dálnice A2, která od roku 2012 nabízí přímé dálniční spojení Varšavy s Berlínem a západní Evropou. Celková plocha areálu činí 194 569 m2, přičemž je zde možné postavit další čtyři budovy podle individuálních potřeb zákazníků o celkové ploše 105 000 m2.
 

Přečtěte si také

Back to top button